Seçim çalışmalarını sürdüren Ak Parti Bolu teşkilatları, Adliye ve Defterdarlığa çıkartma yaptı.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile teşkilatlar ilk olarak Bolu Cumhuriyet Başsvcısı Mehmet Yurtseven'i makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcı Mehmet Yurtseven, Adliye Sarayı'nın yapılacağı bölgenin doğru bir alan olduğunu açıklayarak, Adliye Sarayının yapılması için planlanan bölge çok doğru bir yer. Daha önce cezaevinin bulunduğu alan 9,5 dönümdü. Şu anda ise sanayi bölgesindeki alanımız 20 dönüme çıktı. Alanımız çok büyük. Devasa bir bina yapılacak. Yeni Adliye sarayı Bolu'nun 40 yılını rahat götürecek. Şehircilik anlamında doğru bir bölge. O bölgeye de hareketlilik gelecek” dedi.

“VERİMLİLİĞİNİZ ARTACAK”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ise, Adliye Sarayı'nın yapılmasıyla hizmet kalitesi ve verimliliğin artacağını ifade ederek, Adliye Sarayı'nın yapılması gecikti ama her işte bir hayır vardır. O açıdan bakmak lazım. Şu anda mevcut alan daha iyi ulaşım imkanı olan ve Saray'ın yapılmasıyla birlikte hizmet kalitesi ve verimlilik artacak” diye konuştu.

“ADLİYE NEREDEYSE O BÖLGE MERKEZ OLUR

Ak Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü ise, Adliye nerede yapılırsa o bölge merkez olur. Adliye sarayı'nın yapılmasıyla birlikte o bölge hareketlilik kazanacak. Ayrıca vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı da mağdur etmeden sanayi sitesinin taşınmasıyla birlikte o bölge cazibe merkezi haline gelecek. Defterdarlığın da o bölgeye alınması planlanıyor” dedi.

ADLİYE PERSONELİNDEN MEHMET EMİN GÜZ'E DESTEK

Adliye Personelini ziyaret eden Bolu Milletvekilleri, Adliye Sarayı'nın en kısa sürede tamamlanacağını belirttiler. Adliye personeli ise Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Mehmet Emin Güz'e büyük ilgi gösterdi. Halkın adamı” sloganları ile odalarda karşılanan Mehmet Emin Güz, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

BOLU DEFTERDARLIĞI ZİYARET EDİLDİ

Ak Parti teşkilatları daha sonra Bolu Defterdarlığı ve Vergi Dairesini ziyaret etti. Defterdar Zekai Dede, ülkede istikrarın devam etmesi gerektiğini ifade ederek, İstikrarın bozulmasını kimse istemez. Bize göre rakamlarda sıkıntı yok. Bolu vergi ödeme bilinci olan bir il. Yüzde 90 üzerinde tahsilat oranı var. Bazı batık şirketlerin tahakkuk bakiyeleri oranımızı düşürüyor. Bunun haricinde sıkıntımız yok” dedi.

“İSTİKRAR SİZİ OLUMLU ETKİLEYECEK”

Ak Parti Bolu Milletvekili Adayı Ali Ercoşkun ise, şöyle konuştu: İstikrarın devam etmesi ekonomiye de yansıyor. Bu sizin de işiniz kolaylaştıracak. İnşallah önümüzdeki süreç yapısal anlamda adımlar atmanıza vesile olacak. Süreç hepimize hayırlı olsun.” Ak Parti Bolu Milletvekili Adayları Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Mehmet Emin Güz ile teşkilatlar daha sonra defterdarlık ve vergi dairesi çalışanları ile sohbet etti. Haber Merkezi