AK Parti, Karacasu Beldesi'nde ki ilk seçim bürosunun açılışını partililerin yoğun katılımıyla hafta sonu gerçekleştirdi.
Ak Parti Bolu İl teşkilatı, Pazar günü yoğun bir katılımla Karacasu Beldesi Seben Caddesi üzerindeki seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdi. Karacasu belde seçim bürosu açılışına Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun ile TBMM Divan Katip Üyesi Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan adayı Alaaddin Yılmaz, Karacasu Belde Belediye Başkan adayı İrfan Denizli, İl Genel Meclis Başkanı Mücahit Kutlu, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ile çok sayıda partili ve belde halkı katıldı.
Belde Başkanı Mehmet Aksoy'un açılış konuşmasının ardından kalabalık partili gruba hitap eden belediye başkan adayı İrfan Denizli, Karacasu halkının önünde iki yol olduğunu vurgulayarak, Şuanda Karacasu için iki tane yol görmekteyiz. Bunlardan birincisi diğer partilerin kazanmasıdır. Böyle bir durumda İller Bankası'nın nüfus dağılımına göre belediyeye vermiş olduğu ödenekle ancak personel maaşlarının ödenmesidir. 2'nci yol ise Ak Parti'nin kazanması ve iktidarın desteğiyle büyük şehir imkânlarını kırk yıllık deneyimli bir belediye başkanı tarafından Karacasu'ya taşınmasıdır. Karacasu'nun 25 yıllık tarihine baktığımız zaman, Sayın İsmail Erkoç başkanımız dönemi dışında yeterli hizmet aldığını söyleyemeyiz. Nasıl ki Cumhuriyet tarihinde Türkiye'de yapılamayan birçok hizmetlerin son 12 yılda Ak Parti tarafından yapılmış ise, bizde Karasu'da 25 yıldır belediye tarihinde yapılamamış hizmetleri gelecek 5 yıl içerisinde yapmayı planlıyoruz. Karacasu için 32 başlık halinde yapmayı vaat ettiğimiz projelerimiz var ve bu projelerimizi halkımıza açıklamadan önce milletvekillerimize, il ve ilçe başkanımıza ve belediye başkanlarımıza incelettik. Dedik ki, yarın arkamızda durmayacağınız hiçbir projeyi halkımıza vaat etmeyeceğiz dedik. Sonrasında 32 başlıktan oluşan bir seçim beyannamemiz ortaya çıktı. Bu halka açıkladığımız tüm projeleri yapmak zorundayız. Yarın ne milletvekilimizin, ne il başkanımızın peşini bırakmayacağız. Çünkü 32 başlık halinde açıkladığımız tüm projelerimize onay verdiler. Kısacası Karacasu halkımıza yapamayacağımız hiçbir vaatte bulunmadık” dedi.
“MEVCUT BELEDİYE BAŞKANI NE İSTEDİYESE VERDİM FAKAT ONA ‘BUNU NİYE YAPMADIN' DEME İMKÂNIM OLMADI”
AK Parti Bolu Belediye Başkan adayı ve mevcut belediye başkanı olan Alaaddin Yılmaz ise, yaptığı konuşmada 10 yıllık görev süresi boyunca Bolu'daki Ak Partili tüm ilçe ve belde belediye başkanları ile her ay düzenli olarak toplantılar gerçekleştirdiklerini ve bu toplantılarda hangi ilçede ne yapılıyorsa bunların organizasyonunu birlikte yürüttüklerini söyledi. Yılmaz, Karacasu halkı olarak sizlerde şöyle bir geçmişe bakarsanız İsmail ağabeyin belediye başkanlığı döneminde Karacasu'da herhalde toprak yer kalmamıştır. Oturup beraber müzakere etmişizdir, beraber karar vermiş ve uygulamışızdır. Diğer ilçelerimizde de böyle oldu. Burada bir dönem boşluk oldu. Bu dönemde de mevcut belediye başkanının taleplerinin tamamını yerine getirdiğimi ifade edebilirim. Ben, ne istediyse vermişimdir ama ona bunu niye yapmadın deme imkanım yoktu. Fakat İsmail ağabey ve diğer Ak Partili belediye başkanlarımıza bunu niye yapmadın deme imkanımız vardır. Tekrar Karacasu halkından ‘bunu niye yapmadın' diyebilmek için Ak Partili belediye başkan adayımızın burada seçimi kazanmasını sağlamalarını istiyorum” ifadelerini kullandı.
“ALACAĞINIZ BU KARAR SADECE KARACASU'NUN VEYA BOLU'NUN KARARI OLMAYACAK”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın ardından söz alan TBMM Divan Katip Üyesi, Ak Parti Bolu Milletveki