AK Parti MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Orhan Yegin, 26'ncı dönem genel seçimleri dolayısıyla il başkanlığı görevinden istifa ederek milletvekili aday adayı olan Yüksel Coşkunyürek'in yerine geçecek isim için İl Teşkilatının görüşünü aldı.

AK Parti Genel Merkezi, Milletvekili aday adayı olan Yüksel Coşkunyürek'ten boşalan Bolu İl Başkanlığı görevini emanet edeceği ismin belirlenmesi için çalışmalarına titizlikle devam ediyor. MKYK Üyesi ve Bolu İl Koordinatörü Orhan Yegin, Pazartesi günü akşam saatlerinde kente gelerek İl Başkan Vekili Nurettin Doğanay'ın da bulunduğu toplantıda İl Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Saat 18.30'da İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve Merkez İlçe Başkanı Adil Esen'de hazır bulundu.

Yegin, zorlu süreçte görevi devralacak il başkanını belirlemeye yönelik yapılan toplantıda yaklaşık 3 saat boyunca İl Yönetim Kurulu üyelerini dinledi. Tüm katılımcıların görüşlerini tek tek alan Orhan Yegin, kendisine iletilen talep ve görüşleri not aldı.

Teşkilatlarla yapacağı istişarelere bir süre daha devam edeceğini söyleyen Orhan Yegin, bu görüşmelerde ortaya çıkan izlenimleri rapor haline getirerek Genel Merkez Teşkilat Başkanlığına sunacağını belirtti. Haber Merkezi