AK Parti Bolu İl Yönetimi, seçim sonrası iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'ni (BESOB) Salı günü öğleden sonra ziyaret eden İl Başkanı Nurettin Doğanay, desteklerinden dolayı Gayret ve yönetimine teşekkür ederek İnşallah Bolu için birlikte hareket edeceğiz. Kazanan da bu şehrin insanları olacak” dedi.

İl Başkanı Nurettin Doğanay, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve çok sayıda yönetim kurulu üyesi, BESOB yönetimini ziyaret etti.

GAYRET: ANCAK ATILAN ADIMLAR BİZLERE UMUT VERİYOR”

Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Tahir Gayet, AK Parti heyetini birliklerinde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Hükümetin açıkladığı 2016 yılı eylem planı hakkında konuşan Gayret, Hükümetimizin 3 ay içerisinde yapacağı hizmetlerden bir tanesi esnafa geri ödemesiz 30 bin lira destekti. Bunun ilanı çıktıktan sonra bize 27 tane yeni üye geldi. Bizler hükümetimizin esnafımıza yönelik çalışmalarından memnunuz. Olumsuzlukları yok mu? Elbette var, her zaman da olacaktır. Ancak atılan adımlar bizlere umut veriyor” dedi ve her zaman esnafların istikrardan yana olduğunu kaydetti.

DOĞANAY'DAN ESNAFA TEŞEKKÜR

Ziyarette seçim sonrası iade-i ziyaretlerine devam ettiklerini belirten ve geliş amaçlarının da bu şekilde olduğunu kaydeden AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'da desteklerinden dolayı esnaf temsilcilerine teşekkür etti. Konuşmasının devamında herkesin aynı gemi içerisinde yol aldığını belirten Doğanay, istikrarın ülke için şart olduğunu ve bu konuda vatandaşlık görevi olarak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerektiğinin altını çizdi.

“BOLU İÇİN HEP BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”

Doğanay ayrıca, seçimlerde az bir farkla 3'üncü milletvekilliğini kaybetmeleri hakkında da konuşarak Bolu teşkilatları olarak seçim akşamı buruk bir sevinç yaşadıklarını, ancak Yüksel Coşkunyürek ve Fatih Metin'in bakan yardımcılığı görevlerine gelmesi ile gurur duyduklarını belirtti. Başbakan Davutoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a her 2 atamadan ve Bolu'ya verdiği değerden dolayı teşekkür eden Doğanay, Allah onlardan razı olsun. Siyaseten bizim elimizi çok güçlendirdiler. Gelecekte siyaseten bizlerin üzerine düşen ne varsa her zaman sizlerin yanındayız. İnşallah Bolu için birlikte hareket edeceğiz. Kazanan da bu şehrin insanları olacak” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi