AK Parti Bolu İl Yönetim Kurulu haftalık olağan toplantısı,Cuma akşamı saat 20.30'da parti binasında gerçekleştirildi. Teşkilat Başkanı Zekai Öztürk'ün başkanlığında toplanan yönetim kurulu, seçim stratejisini ve çalışmalarda izlenilecek yol haritasını masaya yatırdı. Toplantıda ayrıca, Taşkesti Beldesi İğneciler ve Ilıca Köylerinde çıkan yangında zarar gören ailelere de yardım kararı alındı.

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Nurettin Doğanay'ın hac vazifesi için kutsal topraklara gitmesi ile 1 hafta önce vekâleten görevi devralan İl Teşkilat Başkanı Zekai Öztürk başkanlığındaki toplantıda ana gündem maddesi seçim çalışmaları oldu.

Seçim stratejisinin ve çalışmalarda izlenilecek yol haritasının görüşüldüğü toplantıda, aynı zamanda Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı olan Başkan Vekili Zekai Öztürk,1 Kasım seçimlerinin Türkiye için büyük önem arz ettiğini belirterek 2002'den 7 Haziran'a kadar süren 13 yıllık ekonomik ve siyasal istikrarın devamı için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunulan listede yer alan Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü ve Fatih Metin'in toplum ve teşkilatlar tarafından sevilen, başarılı isimler olduğunun altını çizen Öztürk, 3 adayın teşkilatlarla birlikte Bolu'da yeniden tarih yazacağına inandığını belirtti.

Milletvekili adaylarının Ankara Arena Spor Salonunda Pazartesi düzenlenecek tanıtım töreni ile Başbakan Davutoğlu tarafından kamuoyuna tanıtılacağını hatırlatan İl Başkan Vekili Zekai Öztürk, Bolu'nun tüm ilçelerinden teşkilatların ve üyelerin bu programa katılmaları için ücretsiz araç kaldırılacağını yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı.

FEKALETİN YAŞANDIĞI 2 KÖYE ZİYARET

Toplantıda ayrıca, Taşkesti Beldesi İğneciler ve Ilıca Köylerinde çıkan yangında zarar gören ailelere yardım kararı alındı.Başkan Vekili Öztürk, yönetim kurulu üyeleri olarak İğneciler ve Ilıca Köyünde çıkan yangınlarda zarar gören aileleri 2'nci kez Pazar günü ziyaret edeceklerini ve aralarında topladıklarınakdi ve diğer yaşam malzemelerini yangınzedelere teslim edeceklerini söyledi. Öztürk, üyelerden bu konuda duyarlı olmalarını rica etti. Yaklaşık 1 buçuk saat süren toplantı, gelecek haftanın ve de bayramlaşma merasimin planlanması ile sona erdi. Haber Merkezi