Haber; Beyza Nur GÜNAY

AK Parti Bolu İl Teşkilatında gönül seferberliği hız kesmeden devam ediyor. Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkan Samet Kocadağ, İl Kadın Kolları Başkan Vekili Aygül Yıldırım Uzun, Merkez İlçe Başkanı Kazım Konak, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Mazhar Bozoğlu ve Teşkilat Mensupları Ulumescit, Bünüş, Yayladınlar ve Muratlar köylerini ziyaret etti.

Köy sakinleriyle bir araya gelen AK Parti heyeti bir yandan vatandaşların sorun ve taleplerini dinlerken bir yandan da Gönül Seferberliği kapsamında üye çalışmaları gerçekleştirdi.

“YENİ ÜYELERİMİZLE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti ailesi olarak yeni üyelerimizle büyümeye devam ediyoruz! Gönül Seferberliği kapsamında bugün Ulumescit, Bünüş, Yayladınlar ve Muratlar Köylerimizi ziyaret ederek, hemşerilerimizle bir araya geldik. Büyük ve güçlü Türkiye yolunda, gönül seferberliğimiz hız kesmeden sürüyor” ifadelerini kullandı.