AK Parti'de bayramlaşma geleneği devam ederek, partiye gönül veren teşkilatlar, üyeler ve halk,Bayramın 2. günü saat 14.00'de Bolu Belediye Meydanı'nda düzenlenecek programda bir araya gelecek.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı'nca her yıl geleneksel olarak gerçekleşen ve parti teşkilatları, üyeler ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiğiteşkilat bayramlaşmasına ait program açıklandı.

İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: İslam âlemi olarak, manevi iklimiyle saran, ortak bir ruhla kaynaştıran ve kucaklayan bir Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz.

Ülke olarak birlik ve beraberliğe, kaynaşmaya ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, milletimizin ve tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramlarını tebrik ediyor, 2002'den beri süre gelen ve bayramın 2. günü saat 14.00'de Bolu Belediye Meydanında gerçekleştireceğimiz bayramlaşma merasimimize tüm halkımızı, partimize gönül veren teşkilatlarımızı ve üyelerimizi davet ediyoruz.” Haber Merkezi