AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay'ın ardından 2'inci isim olan Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Melih Demirci ile teşkilatlardan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mazhar Bozoğlu, ilçe ve belde teşkilatları ziyaret ederek 2019'un çalışmalarına şimdiden başladı.

Muhalefet partileri kendi iç hesaplaşmaları ile uğraşadursun, iktidar partisi birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Doğanay'ın yürütme kurulunda değişikliğe gitmesi ile Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığına getirilen Melih Demirci ile Teşkilat Başkanlığına getirilen Mazhar Bozoğlu, işe hızlı başladı. 2019'un hazırlığını yapmak üzere ilçe ziyaretlerine başlayan Demirci ve Bozoğlu, Pazartesi günü Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa ilçe teşkilatını ziyaret etti. Bugün de Mudurnuve Göynük ilçesi ile Taşkesti belde teşkilatı ile bir araya geldi.

Demirci ve Bozoğlu, ziyaretler sırasında bir araya geldiği ilçe başkanlarından, teşkilat içi disiplinden kopmadan, çalışmalara aralıksız devam edilmesini istedi. Özellikle muhalefet partilerinin seçim sonrası içinde bulunduğu duruma dikkat çeken ikili, başarıya giden yolda birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekerek, tüm teşkilat üyelerinin mevcut ekip ruhunu en üst seviyeye çıkartmalarını rica etti. İkili ayrıca, Nurettin Doğanay'ın başkanlığındaki 40 kişilik il yönetim olarak her türlü desteğe hazır olduğunu teşkilat üyelerine iletti. Haber Merkezi