Ak Parti teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti. İzzet Baysal Caddesi, Büyük Kökez mevkiinde yapılan çalışmalarda istikrar” vurgusu yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, istikrarımız bir bozulursa ülkemizin nereye gideceğini iyi düşünmek zorundayız” dedi.

İzzet Baysal Caddesi, Büyük Kökez mevkiinde gerçekleşen çalışmalara İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkan Yardımlarından Taciser İçyer ile Tuba Köksal, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve çok sayıda partili katıldı.

ABolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, 15.00 – 18.00 saatleri arsında gerçekleşen çalışmalarda yaptığı açıklama ile Türkiye'nin 12 yıllık Ak Parti iktidarıyla yakaladığı istikrarın devam etmesi gerektiğini söyledi. Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde artık sona doğru geliyoruz. Türkiye'deki istikrarın devam etmesi bizler için çok önemli. İstikrarımızın bozulması için bilerek veya bilmeyerek hareket edenler var. Allah onlara akıl fikir versin diyorum. İstikrarımız bir bozulursa ülkemizin nereye gideceğini iyi düşünmek zorundayız.

“GÜÇLÜ BİR LİDERİN CUMHURBAŞKANI OLMASI GEREKİYOR”

Şuan Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması demek; istikrarın, kalkınmanın ve gelişmenin devamı demek değildir. Aynı zamanda Türkiye'nin gelişmesini umutla bekleyen Türk dünyasının ve de tüm İslam âleminin sıkıntıların çözümü demek. Bunun içinde güçlü bir liderin Cumhurbaşkanı olması gerekiyor.

“VATANDAŞIMIZDAN MÜTHİŞ BİR İLGİ ALAKA VAR”

Vatandaşlarımızdan algıladığımız müthiş bir ilgi alaka var ve Sayın Başbakanımızın birinci turda Cumhurbaşkanı olacağına yürekten inanıyoruz. Ülkemizin, milletimizin gelişmesi için, Türk dünyası ve İslam dünyasındaki sorunların çözümü için buna ihtiyacımız olduğuna inanıyoruz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

“GÜÇLÜ TÜRKİYE'NİN YAKALADIĞI İSTİKRAR DEVAM EDECEK”

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te yaptığı açıklamada insanların 12 yıllık Ak Parti iktidarı ile Türkiye'nin nereden nereye geldiğinin bilincinde olduğunu söyleyerek; Bugün yine esnafımızla beraberiz. Belediye Başkanımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımız 12 yıllık Ak Parti iktidarı boyunca elde edilen kazanımların farkında ve bu elde edilen kazanımların devamından yana. Türkiye'nin nereden nereye geldiğini insanımız gayet iyi biliyor. Kendi hayatındaki değişikleri görüyor, belediyelerimizce yapılan hizmetleri görüyor ve Türkiye'nin dünya nezdindeki gelişmesini izliyor. Halkımız daha demokratik, daha müreffeh ve daha öncü bir Türkiye için Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması konusunda hemfikir. Bunu da sahada rahatlıkla görebiliyoruz. İnşallah Pazar günü yeni bir sayfa başlayacak ve güçlü Türkiye'nin yakaladığı istikrar devam edecek” dedi.