AK Parti İl Başkanlığı tarafından 1 Kasım erken seçimlerde görev alacak 870 sandık görevlisine eğitim verilmeye başlandı.

İlimizde yeniden 3-0 ve Türkiye'de ise tek başına iktidarı hedefleyen AK Parti,işi sıkı tutarak seçimlerde görev alacaklar için eğitim toplantısı düzenlemeye başladı.3 gün önce başlayan ve 1 Kasım'a kadar devam edecek eğitimlerde, sandık başkanı, sandık kurulu üyesi ve müşahit olarak görev yapacak toplam 870 kişi eğitimden geçecek. Partinin Seçim Koordinasyon Başkanlığını da yürüten Teşkilat Başkanı Zekai Öztürk tarafından verilen ve animasyonlarla desteklenen eğitimler neticesinde, AK Parti'yi temsil edecek görevlilerin karşılaşacağı olumsuzluklarda daha bilinçli hareket etmesi sağlanarak olası oy kayıplarının önüne geçilmesi planlanıyor. Eğitim programı hakkında bilgiler veren Öztürk, merkezde bulunan 435 sandık ile tüm ilçelerdeki sandık görevlilerini bilgilendireceklerini söyledi.

“AMACIMIZ TEK BİR OYU DAHİ ZAYİ ETMEMEK”

Vatandaşın kullandığı tek bir oyu dahi zayi etmemeyi amaçladıklarını belirten Öztürk, Bizler AK Parti teşkilatları olarak, genel merkezimizin hazırlamış olduğu seçim günü listesini animasyonlarla tüm sandık başkanlarımıza, sandık görevlilerimize ve müşahitlerimize eğitim veriyoruz. Bu bağlamda Bolu merkezde 435 sandığımız var. Bu sandıklarda görevli tüm arkadaşlarımıza ulaşarak sandıklarda yapılan hataları, yasal haklarını ve oy kullanacak seçmenlerin hakları hakkında soru-cevap şeklinde bilgilendiriyoruz. Bizlerin tek bir derdi var; oda vatandaşlarımızınkullandığı tek bir oyu dahi zayi etmemek. AK Parti olsun yada başka bir parti bu fark etmiyor. Bu bağlamda 435 sandığımızda görevli arkadaşlarımızı seçim gününe kadar eğitmeye devam edeceğiz. Yine bu çalışma tüm ilçelerimizde de aynı şekilde uygulanıyor” diye konuştu. Haber Merkezi