AK Parti Bolu teşkilatı Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ı makamında ziyaret etti.
Polis Teşkilatının Kuruluşunun 168. Yılı kutlamaları nedeniyle gerçekleştirilen ziyarete AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Erol Özak, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Mustafa Çakıcı'nın yanı sıra çok sayıda İl ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi katıldı.
Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde konuşan İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, Ak Parti Bolu İl teşkilatlarının gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade etti. Durmuşlar, devletin ve hükümetin her zaman destek olduğunu ifade ederek, Son yıllarda da gerçekten Emniyet Teşkilatı olarak devletimizin ve hükümetimizin desteği ile çok ciddi mesafe alındı. Hem personel hem de teknik destek yönüyle teşkilatımız ileri seviyelere ulaştı. İnşallah bu desteklerle Teşkilatımız hizmetlerine en iyi şekilde devam edecektir,bizlerde bunun gayreti içerisindeyiz. Bolu Emniyet Müdürlüğü olarak, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak için 24 saat kesintisiz çalışıyoruz. Bolu İli olarak asayişi en düzgün iller arasında bulunuyoruz. Bu huzur ve güvenliği sağlanması noktasında bütün kurumlarımız destek olduğu gibi vatandaşlarımız da bizlere çok büyük destek veriyorlar. Siyaseten başkanım ve ekibi de bize destek veriyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Bize düşen görev şuan devraldığımız bu emaneti en iyi korumak, devam ettirmek ve bizden sonrakilere de teslim etmektir. Ben bu nazik ziyaretinizden dolayı tekrar çok teşekkür ediyorum” dedi.
İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın ardından söz alan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise, AK Parti Bolu teşkilatları olarak bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar'ın şahsında bütün Polislerin gününü kutladığını ifade etti. Polis teşkilatının Türkiye'nin en eski kuruluşlarından biri olduğunu söyleyen ve nice uzun yıllar bu kutlamaları birlikte yapabilmeyi temenni eden AK Parti İl Başkanı Sayın konuşmasında, Devletimizin her kurumu çok önemli ama Polisimiz bizim için daha çok önemli. Polis teşkilatlarımız, insanlarımızın kutsallarını koruyan, onları korumak için gerektiğinde canını bile vermekten çekinmeyen, her türlü zorluğa rağmen görevini en iyi şekilde yapan bir teşkilatımız. O nedenle şahsınızda bütün polis teşkilatımızın 168. Kuruluş yıldönümünüzü Teşkilatım adına tebrik ediyorum” dedi.
“POLİS TEŞKİLATIMIZ BOLU'DA ÇOK BAŞARILI HİZMETLERE İMZA ATMIŞTIR”
Her meslekte olduğu gibi elbette burada da bazı zorlukların olabileceğini fakatbu zorlukları aşmak için burada olduklarını söyleyen Sayın, Şunu unutmamak gerekir ki; Büyük başarılar, büyük zorlukların arkasında saklıdır. Bugüne kadar Bolu'da Polis teşkilatımız gerçekten çok başarılı hizmetlerin altına imzasını atmıştır. Bundan sonra da hizmetlerini devam ettirecektir, ona olan güvenimiz tamdır. Bütün polislerimizi Allah kazadan beladan, her türlü musibetlerden ve kötü insanların kötü niyetlerinden korusun diye hep dua ediyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun ve hayırlı hizmetleriniz de sizleri Muaffak ve muzaffer kılsın” şeklinde konuştu.