Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, beraberinde AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve İl Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Belediye'ye gelerek Başkan Alaaddin Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
“Bolu'da her iki kişiden birisi Ak Parti ve Alaaddin Yılmaz'a oy verdi”
Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşen ziyarette ilk açıklamayı Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın yaparak şunları söyledi: 30 Mart seçimlerinde üçüncü defa yeniden Belediye Başkanlığı'na seçilen partimizin Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a il yönetim kurulumuzla birlikte hayırlı olsun ziyaretine geldik. Daha önce milletvekilimizle hayırlı olsun demiştik, tabi birkaç defa ama yönetim kurulumuzla bugün ilk ziyaretimiz. 30 Mart seçimleri gerçekten bizim için süreci itibari ile çok zor ama sonuçları itibari ile çok güzel seçimler oldu. Hem Bolu genelinde, hem Bolu merkezde aldığımız oy oranları, hem de ülke genelinde aldığımız oy oranları itibari ile 30 Mart seçimlerinde milletimizin partimize ne kadar sahip çıktığını kendi iradesinin arkasında durduğunun en güzel göstergesi oldu. Bolu merkezde de çok şükür çok yüksek bir oranda oy aldık. Bir önceki seçimlerden altı puan daha oyumuzu artırarak her iki kişiden birisi Bolu'da Ak Parti'ye ve Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz'a oy verdi. Elbette ki bunlar partimizin il genelinde yaptığı hizmetlerin ülkemizi dünya sahnesinde getirdiği yerin sonuçları olmakla kalmayıp aynı zamanda Alaaddin Yılmaz'ın on yıllık belediye başkanlığı süresince Bolu'ya yaptığı çok önemli çalışmalar ve önemli eserler. Arkasında güzel izler bırakan uzun yıllar, belki asırlar boyu unutulmayacak eserler bırakan çalışmalarında etkisi ve bir tezahürüydü. Bu nedenle bundan önce yaptığı çalışmalar nedeniyle şahsım ve teşkilatım adına Alaaddin başkanımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra yapacağı çalışmalarda da başarılar diliyorum” dedi.
“Millet Başbakanına ve istikrarına sahip çıkmıştır”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'da ziyaretlerinden ötürü Ak Parti teşkilatına teşekkür ederek: İl başkanımızın da ifade ettiği gibi kritik bir seçimden çıktık. Bizde daha aday adaylığımız zamanında bu seçimlerin önemine değinmiştik. Yani bu seçimlerde var olmak, yok olmak mücadelesi verecek olan biz CHP karşısında CHP‘li diye adlandırılan bir ilde artık bunun izini silmek, seçimi kazanırken fark atarak kazanarak bundan sonraki seçimlerinde alt yapısını oluşturmak gerekir demiştik. Daha aday adaylığımız zamanında o zaman 17 Aralık yoktu. 17 Aralıktan sonrası kazanmamız farz olmuştur. Allah'a binlerce şükür ki Cumhuriyet Halk Partisi seçimi kazanırız kanaatine kapıldığı için bazı hadiselerin olmaması sağlanmıştır. Ben bu seçimlerde var olmak, yok olmak mücadelesiyle daha çok sıkıntılı günler yaşayacağımızı bekliyordum ama bu olmadı çok şükür. Olmayışının sebebi de CHP'nin algısının kendisi anlamında nasıl olsa biz bu işi götürdük kanaatine varmış olmaları sayesinde olmuştur. Daha öncede söylemiştim ilk seçimlerde benim hiçbir katkım yoktur, tamamen Ak Parti ve Tayyip beyin rüzgarıyla seçimi almıştık. İkinci seçimlerde ise benim çok frenim olmadı demiştim. Eğer bu son seçimleri alıp birazda fark atabilirsek benimde katkım oldu diyebileceğim seçimler olur demiştim. Tabi bütün teşkilat kademelerimizin çok yoğun çalışmaları sayesinde benimde katkım olduğu diyebileceğim bir seçimi geçirmiş olmamızın gururunu yaşıyorum. Seçimlerde benim yanımda bulunanlar şunu görmüşlerdir ülkenin istikrarı için demişimdir hep. Çünkü ülkenin istikrarı yoksa şahsi olarak belediye başkanlığını kazanmam benim şahsımı ilgilendirir. Şahsı için gayret eden yapılar siyaset bünyesinde vardır, birde ili ve ülkesi için gayret eden yapılar vardır. Asıl onlara ihtiyaç vardır. Başbakanımı