AK Parti Bolu il teşkilatı seçim çalışmalarına bir günlük ara vererek, tam kadro olarak Bolu Valiliği, İl Defterdarlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Ziyaretlere Ak Parti Bolu İl Başkanı Ömer Sayın, Milletvekilleri Ali Ercoşkun, Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkan Adayı olan mevcut belediye başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve çok sayıda partili katıldı.
ZAHTEROĞULLARI, MAKAMI'NDA ZİYARET EDİLDİ
Partililerin ilk durağı Bolu Valiliği'ydi. Çıkan son valiler kararnamesi ile merkeze alınan İbrahim Özçimen'in yerine atanan Vali Ahmet Zahteroğulları'nı makamında ziyaret eden Ak Partili siyasiler, Zahteroğulları'na yeni görevinde başarılar diledi. Zahteroğulları ise, siyasilerin gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür etti. Valilik ziyareti, Ak Partili siyasiler ile Zahteroğulları'nın buluşmasının ardından görevli personelin tek tek ziyaret etmesiyle sona erdi.
KURUM ÇALIŞANLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER
Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları'na yapılan hayırlı olsun ziyaretinin ardından kurum ziyaretlerine sırasıyla İl Defterdarlığı, Orman Bölge Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü'nde devam etti. Ziyaretlerde il müdürleri ile birlikte mini bir zirve yapan AK Partili siyasiler, hem kurumların ihtiyaç ve taleplerini dinledi, hem de ilgili bakanlıkların yatırımları hakkında bilgiler verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerin ardından ziyaretler, Bolu Valiliği'nde olduğu gibi görevli personelin tek tek ziyaret edilmesiyle sona erdi.