AK Parti Genel Merkezinin açıkladığı AK Parti 7. Olağan Kongre seçim takvimi gereği 7 Ekim 2019 tarihinde çalışmalarına başlayan AK Parti Bolu Teşkilatlarında süreç, İlçe Delege seçimleri ile devam ediyor.

Yeniçağa, Dörtdivan, Kıbrıscık, Seben, Taşkesti Teşkilatlarında delege seçimleri geçtiğimiz haftalarda tamamlanırken; Merkez İlçe, Mudurnu ve Göynük İlçeleri de bu hafta sonu delege seçimleri gerçekleştirildi.

7 Aralık 2019 Cumartesi günü Merkez İlçe Teşkilatının delege seçimlerine katıldıktan sonra beraberinde İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Mudurnu ve Göynük İlçe Teşkilatlarını ziyaret eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, burada gerçekleşen delege seçimleri hakkında İlçe Başkanlarından bilgi aldı.

İlk olarak Mudurnu İlçe Teşkilatını ziyaret eden Doğanay; burada AK Parti Mudurnu İlçe Başkanı Hüseyin Yağın ve Teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Doğanay son olarak ise Göynük İlçe Teşkilatını ziyaret ederek Göynük İlçe Başkanı Mehmet Demiröz ve Partililer ile bir araya geldi.

Burada yaptığı açıklamada Delege seçimlerine Partililerin gösterdiği yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay; “7. Olağan kongre sürecine Genel Merkezimizin ilan ettiği seçim takviminin başlangıcı olan 7 Ekim 2019 günü başladık. Seçim takvimi gereği ilçelerimiz ilan ettikleri tarihlerde delege seçimlerini gerçekleştiriyorlar. Bugün sabahtan Merkez İlçemizdeki delege seçimlerine katıldıktan sonra Mudurnu ve Göynük İlçe Teşkilatlarımızda yapılan seçimlerde Partililerimizle bir arada olmak için ilçelerimizi ziyaret ediyorum. AK Partide bir şölen havasında geçen bu sürece katkı veren tüm Teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Partililerimizin yoğun bir teveccühü var. Kongre sürecinin; Ülkemiz adına, Partimiz adına ve İlimiz adına hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi. Elif Erdoğan