Ak Parti Bolu İl Başkanlığı, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından tüm Türkiye'de aynı anda gerçekleştirilen ‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz' toplantıları ile Ağustos ayında yapılacak tarihi Cumhurbaşkanlığı seçiminin startını verdi. İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, İl genelinde yüzlerce oluşturulan noktada temsili olarak sandık kurulduğunu ifade ederek, Bu çalışma neticesinde bir sinerji oluşturarak, önümüzdeki seçimlerde daha kolektif çalışmayı elde etmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.
Pazar günü, 14.00'de yapılan toplantılarda, 3'ü Ana Kademe, 3'ü Kadın Kolları ve 3'ü de Gençlik Kolları üyesi olarak görevlendirilen 9 kişilik Sandık Yönetim Kurulu üyeleri, il genelinde oluşturulan 1014 nokta da bir araya geldi.
‘Sandığa Sahip Çıkıyoruz' gündemi ile bir araya gelen ve 1'inci turu 10 Ağustos'ta yapılacak tarihi Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ‘provası' niteliğindeki toplantıda, partililer seçimlere yönelik gerekli hazırlıkların eksiksiz ve hiçbir aksamaya yol açmayacak şekilde tamamlanması amacıyla nelere dikkat etmeleri konusunda bilgilendirildi.
SİYASİLERDEN SÜMER MAHALLESİ'NE ÇIKARTMA
Ak Parti Bolu İl Başkan Yüksel Coşkunyürek, Ak Parti Bolu eski Milletvekili olan Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Metin, Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve Merkez İlçe Başkanı Adil Esen, Sümer Mahallesi, Mudurnu Caddesi üzerinde belirlenen noktaya gelerek, buradaki Sandık Yönetim Kurulu” üyeleri ile bir araya geldi.
“Temsili” seçim bölgesi olarak belirlenen elektrik ve aydınlatma ürünleri satışı yapılan işyerinde açıklama yapan Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, ilk olarak 81 ilde eş zamanlı yapılan çalışma hakkında bilgiler verdi.
“CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ ÖNCESİNDE BİRBİRİMİZİ TANIMA FIRSATI OLUŞTURDUK”
Coşkunyürek, Bugün Ak Parti'nin farklarının birini yaşıyoruz Bolu'muzda. Tüm Türkiye'de Sandığa Sahip Çıkıyoruz” sloganı ile başlatılan ve bugün (Pazar) saat 14.00'te aynı anda, Türkiye'nin her köşesindeki sandıktaki Ak Parti Yönetim Kurulu üyeliklerini temsil eden arkadaşlarımızın bir araya geldiği, sandık çalışması yaptığı verimli bir çalışmanın örneğini sergiliyoruz. Bolu Merkez'de bulunan 464 sandıkta Merkez İlçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimizle beraber çok ciddi ve özverili bir çalışma sergilediler. Ve her sandıkta oluşturdukları 3 tane Ana kademe, 3 tane Kadın Kolları'ndan, 3 tane de Gençlik Kolları'ndan oluşan yönetim kurulu üyelerimizi bir araya getirdiler. Bu üyelerimiz bir araya gelişleriyle beraber hem kendi aralarındaki diyalogları arttı, hem de önümüzde Türkiye Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaşayacağımız Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde birbirimizi tanıma fırsatı oluşturduk ve partimiz tarafından onlara sunulan toplantı gündemi ile bir araya geldik. Bu çalışma neticesinde de bir sinerji oluşturarak önümüzdeki seçimlerde daha kolektif çalışmayı elde etmeyi hedefliyoruz” dedi.
“BİZDE SEÇİM STARTI HİÇBİR ZAMAN BİTMEZ”
Her an yeni bir seçim olacak mış gibi teşkilatlar olarak hazır olduklarını belirten Coşkunyürek, Bizde seçim startı hiçbir zaman bitmez. Biz seçim bittiği andan itibaren tekrar ertesi gün seçim olacakmış gibi tüm teşkilat organlarımızla beraber çalışırız, alanda olur ve vatandaşlarımızla birlikte oluruz. Tüm kadrolarımızla bu birlikteliğimizi, enerjimizi göstermek için elimizden gelen gayreti gösteririz. Ben bu özveriyi gösteren tüm partili dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ve bu çalışmanı