Ak Parti İl Başkanı Ömer Sayın, seçim çalışmaları kapsamında Yeniçağa, Dörtdivan ve Gerede ilçelerini ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde ilçe teşkilatı, belediye başkan adayları, il genel meclis üyesi ve belediye meclis üyesi adayları ile bir araya gelen İl Başkanı Ömer Sayın, yaptığı konuşmada, 12 yıl içerisinde Ak Parti'ye değişik versiyonlarda birçok darbe girişimi planlandı ve hamdolsun genel başkanımız önderliğindeki partimiz hepsinden daha da güçlenerek çıktı. Ben inanıyorum ki bugüne kadar bütün oyunları bozup güçlenen Başbakanımızın önderliğindeki partimiz, yine bu milletin hayır dualarıyla bu oyunlarında üstesinden gelecektir” diye konuştu.
Ak Parti Bolu İl Bakanı Ömer Sayın, seçim çalışmaları kapsamında teşkilat içi toplantılara hız verdi. İl Başkanı Sayın, Seben, Kıbrıscık ziyaretlerinin ardındanbu hafta sonu da Yeniçağa, Dörtdivan ve Gerede'ye giderek ilçelerdeki ilçe teşkilatları, belediye başkan adayları, il genel meclis üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adayları ile bir araya geldi.Tecrübeli siyasetçiye İl Seçim Koordinasyon Başkanı Yaşar Yüceer'de eşlik etti.
Sayın, gerçekleştirdiği toplantılarda, 30 Mart'ta yapılacak seçimlerin 17 Aralık süreci sonrası olağan bir seçim olmaktan çıktığını vurgulayarak, partililerden seçim gününe kadar olağan gücüyle çalışıp, Ak Parti'ninve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerine oynanan oyunları bozmalarını istedi.
“12 YIL İÇERİSİNDE AK PARTİ'YE DEĞİŞİK VERSİYONLARDA BİRÇOK DARBE GİRİŞİMİ PLANLANDI”
Tecrübeli siyasetçi 17 Aralık'ın ardından gelinen süreç için, 17 Aralık operasyonuyla başlayan süreç, Sayın Başbakanımızı itibarsızlaştırma ve karalama operasyonudur. Bu alçaklığı yapan, bu iftiraları başbakanımızın üzerine atanların niyeti, bu ülkenin ileri gitmesini engellemek, büyük devlet olma yolunda koşar adımlarlailerleyen Türkiye'ye dur demektir. 12 Yıl içerisinde Ak Parti'ye değişik versiyonlarda birçok darbe girişimi planlandı ve hamdolsun genel başkanımız önderliğindeki partimiz hepsinden daha da güçlenerek çıktı. Ben inanıyorum ki bugüne kadar bütün oyunları bozup güçlenen Başbakanımızın önderliğindeki partimiz, yine bu milletin hayır dualarıyla bu oyunlarında üstesinden gelecektir.” diye konuştu.
Sayın'ın ardından söz alan ilçe başkanları ve belediye başkan adayları ise 30 Mart akşamı Bolu'dan gücünü milletten alan Ak Parti'ye ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü bir destek vereceklerinin sözünü verdi.