Ak Parti Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, yarın (Çarşamba) yapılacak AK Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi'ne yoğun katılım sağlayacaklarını belirterek, "Kongremize Bolu'dan 27 araç kaldıracağız ve yaklaşık 700 kardeşimiz Ankara Arena'daki bu tarihi ana tanıklık edecek, o coşkuyu hep birlikte yaşayacaklar. Şuan tüm hazırlıklarımız tamamlandı" dedi.

Bolu İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, parti binasında yaptığı açıklama ile yarın (Çarşamba) Ankara Arena'da gerçekleşecek Ak Parti 1. Olağanüstü Büyük Kongresi ile ilgi değerlendirmelerde bulundu. Coşkunyürek Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz yarın Ankara'da 1.Olağanüstü Büyük Kongresi'ni yapacak ve yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'dur” dedi.

“LİDERİMİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN KOYDUĞU İLKELER, AÇTIĞI YOL VE İNŞA ETTİĞİ HİZMET YOLUNDA YENİ BİR SAYFA AÇILACAKTIR”

Olağanüstü Kongrede, Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışını yeni ellere teslim edileceğini belirten Coşkunyürek, Tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. Bu tarihi kongre ile birlikte de liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır. Ben 1.Olağanüstü Büyük Kongremizin partimize ve milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

BOLU'DAN 8 KİŞİ OY KULLANABİLECEK

Açıklamasının devamında tarihi kongrede Bolu'dan 8 ismin oy kullanacağını söyleyen Coşkunyürek, bunların 30 Eylül'de gerçekleşen 4. Olağan Büyük Kongresi delegeleri olduğunu söyledi. Bu isimlerin ise Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, eski İl Başkanı Ömer Sayın, eski İl Genel Meclisi Başkanı Mücahit Kutlu, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, İl Genel Meclis Üyeleri Erol Özak ile Ahmet Uzun ile milletvekilleri Ali Ercoşkun ile Fehmi Küpçü olduğunu belirtti.

“TÜM HAZIRLIKLARIMIZ TAMAMLANDI”

Son olarak Bolu'da yapılan kongre hazırlıkları hakkında bilgi veren Coşkunyürek, Bolu'dan 27 araç kaldıracaklarını belirterek, gerekli çalışmaların tamamlandığını söyledi. Coşkunyürek, Yaklaşık 700 kardeşimiz Ankara Arena'daki bu tarihi ana tanıklık edecek, o coşkuyu hep birlikte yaşayacaklar. Şuan tüm hazırlıklarımız tamamlandı. Daha önce yaptığım açıklamalarda da ifade ettiğim üzere kafile sorumlularından tutun araç plakaları, şoför isimleri ve tarihe tanıklık edecek Ak Parti sevdalılarının kimler olduğuna kadar her şey tespit edildi” şeklinde konuştu.