AK Parti İl Teşkilatı, Kadastro Müdürlüğüne atanan Saadettin Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde buldu.
İl Kadastro Müdürü olarak atanan Saadettin Aydın'a AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun ve AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın beraberinde ki Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette ilk olarak sözü alan AK Parti Milletvekili Ali Ercoşkun, Kadastro teşkilatında gerçekleştirilen değişik nedeniyle AK Parti teşkilatı olarak hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini ifade ederek, Bugün, İl Teşkilatıyla, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımızla birlikte bu değişimle alakalı olarak iyi niyet dileklerimizi belirtmek üzere sizleri ziyaret ediyoruz. Bolu'nun her türlü hizmeti hak eden vatandaşlarına güler yüzlü, hızlı ve kaliteli bir hizmet sunma adına sizlerin vereceğiniz hizmetler için şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.
Türkiye'de Kadastro konusunda teknolojik çok ciddi bir gelişim olduğunu, eskiden birçok şey elle yapılırken artık şuanda bilgisayar tabanlı sistemler kullanıldığını ifade eden Milletvekili Ercoşkun, Türkiye'yi dijital bir ortama geçirmekte çok ciddi bir gayret sarf ediyorsunuz. Bu anlamda da sizi tebrik ediyoruz. İnşallah Bolu'da da bu çalışmalar daha hızlı ve kaliteli bir şekilde devam eder” şeklinde konuştu.
Milletvekili Ali Ercoşkun'un ardından konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın ise, AK Parti ailesi olarak hayırlı olsun dilek temennisi için buradayız. Bende yeni göreve gelen Müdürümüze şimdiden yapacağı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, cenab-ı Allah'tan kolaylıklar diliyorum. Herkesin bildiği gibi kadastro çalışmaları gerçekten çok önemlidir. Sayın Müdürümüzü, 2B yasalarının çıkmasıyla Bolu'daki kadastro çalışmalarında teknolojik gelişmeleri verimli bir şekilde uygulanabilmesi için önemli ve yoğun bir süreç bekliyor. Bu süreçte kendisine bizde Allah'tan kolaylıklar diliyoruz, siyaseten yapabileceğimiz bir şey varsa Bolu'nun hizmetinde olduğumuzu ifade ediyoruz” dedi.
İl Kadastro Müdürü Saadettin Aydın ise, Ak Parti teşkilatının gerçekleştirmiş olduğu bu ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, Sizlerin bu ziyareti çalışmalarımıza daha büyük bir şevkle sarılmamıza vesile olacaktır. Bolu'nun gücünü arkamızda hissedersek kendimizi daha güçlü hissederiz, daha verimli olmak için elimizden ne geliyorsa daha fazlasını yaparız” şeklinde konuştu.