AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı kadınlara yönelik örnek bir çalışmaya imza atıyor. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Perşembe günü Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde Çölyak Hastalığı ve sık rastlanılan Kadın Rahatsızlıkları ile Kanser konusunda ön tanı, teşhis ve tedavi konularını içeren bir seminer düzenleyeceklerini duyurarak seminere Bolulu tüm kadınları davet etti.
Seminer perşembe günü saat 13.30'da Necip Fazıl Kültür Merkezinde düzenlenecek ve seminere Ege Çölyakla Yaşam Derneği Kurucu Üyesi ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Sema Aydoğdu ile Ankara Kadın Sağlığı Derneği'nden uzman doktorlar alanlarında Bolulu kadınları bilgilendirecek.
Seminer ile ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Prof. Dr. Sema Aydoğu ile Ankara Kadın Sağlığı Derneği uzman doktorlarının katılımlarıyla Bolulu tüm kadınlarımıza bir seminer düzenlemekteyiz. Seminerde Çölyak Hastalığı, sık rastlanılan Kadın Rahatsızlıkları ve kanser konusunda ön tanı, teşhis ve tedavi konuları hakkında katılımcılara bilgiler verecek olup, Çölyak hastalığı belirtileri hisseden katılımcılara tanı testi de uygulanacaktır. İki bölümden oluşan seminerde ilk bölümde bilgilendirme yapılacak olup, ikinci bölümde kadınlarımızın merak ettiği hususlar cevaplandırılacaktır. Kadınlarımız için faydalı olacağına inandığımız bu programımıza tüm kadınlarımız davetlidir” şeklinde konuştu.