Bolu'da çoğunluğu kadın kolları teşkilatına bağlı 150 kişilik Ak Partili grup, Anneler Günü dolayısıyla İzzet Baysal Caddesi'nde karanfil dağıtarak, kadınların anneler gününü kutladı.

Düzenlenen etkinlikte Bolulu kadınlarla kucaklaşan Bolu Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, Anneler Günü Yürüyüşü” sadece bugün değil aslında son 12 yıldır sessiz sedasız yürüyor. Bu yürüyüş; hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, ülkemiz daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim diyen güçlü annelerin yürüyüşüdür" dedi.

AK Parti Bolu Kadın Kolları İl Teşkilatı, Pazar günü 'Anneler Günü' dolayısıyla İzzet Baysal Caddesinde dolaşarak karşılaştıkları kadınlara karanfil dağıttı. Saat 14.30'da başlayan ve İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ve Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın'ın başını çektiği kalabalık partili grup, Belediye Meydanı'ndan başlayarak Şükran Günleri'nin yapıldığı İzzet Baysal Caddesi boyunca karşılaştıkları kadınların Anneler Gününü kutladı.

Cadde boyunca 2 bin kişiye karanfil hediye eden partililere halk büyük ilgi gösterdi. Dağıtılan karanfiller kısa sürede tükenirken;İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek ile kadın siyasetçi Arzu Aydın, vatandaşlarla sohbet ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etkinlik sonrası açıklamalarda bulunan Kadın Kolları İl Başkanı Arzu Aydın, etkinliğin 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştiğini söyledi. Aydın,"Şu anda sadece Bolu'dan değil, ülkemizin 81 ilinden Anneler Günü Yürüyüşü” ismini verdiğimiz ve her ilde AK Parti İl Kadın Kolları'nın organize ettiği bu etkinlikle annelerimize, kadınımıza ve kadirşinas insanımıza sesleniyor, annelerimize göstermiş oldukları gayretlerden ve fedakârlıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Bugün buraya, hepimize örnek olan cefakâr, çalışkan, güçlü annelerimizin, duyarlı kadın sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, teşkilatımızın azimli kadın üyelerinin ve halkımızın destekleriyle toplandık" diye konuştu.

"ANNELER İSTERSE BİRLEŞMEYECEK YÜREK KALMAZ"

Aydın, Bu yürüyüş; hangi etnik, dini ya da siyasi görüşten olursa olsun her evlada aynı merhametle bakanların, ülkemiz daha iyi olsun da her kavgayı bitirelim diyen güçlü annelerin yürüyüşüdür. Bugün ülkemiz için daha güzel bir gelecek hayal ediyorsak bu en çok da annelerimize, kadınımıza olan güvenimiz sayesindedir. Anneler isterse birleşmeyecek yürek, anneler isterse bitmeyecek kavga, anneler isterse gerçekleşmeyen hayal kalmaz. Bize göre her anne güçlüdür. Çünkü annelik her türlü hesabın, kavganın, vicdansızlığın önünde en geçilmez, en sağlam zırhtır. Güçlü annelerimize yetiştirdiği güzel evlatlar için teşekkür ediyoruz... Hem analık hem babalık yapmak zorunda kalıp hala dimdik savaşan annelerimizi saygıyla selamlıyoruz. Tüm gençliği kendi evladı olarak benimseyen, vatanın doğusundaki, batısındaki tüm çocukları yüce gönlüyle kucaklayan, hiç kimsenin yavrusunun kılına zarar gelmesin diyerek çözüm sürecine destek veren tüm anneleri selamlıyoruz. Kendine yetecek kadar bile olsa ekmeğini başka annelerle paylaşarak başka evlatları aç bırakmayan annelerimiz! Sizler bizim gururumuzsunuz... Buradan yaptığı fedakârlıkları anlatmakla bitiremeyeceğimiz bu ülkenin bilge anneleri hepinizi gösterdiğiniz dirayet için tebrik ediyoruz. AK Parti Bolu İl Kadın Kolları Teşkilatı olarak bize destek veren, vermeyen tüm annelerimize ve evlatlarına daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam edeceğimize söz veriyor, tüm annelerimizin anneler gününü kutluyoruz. Ve yinelemek istiyoruz; ‘Her anne güçlüdür' ve ‘Güçlü Anneler Güçlü Türkiye' demektir. Biliyoruz ki Herkes ister, anneler inanır ve çözer!” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi