AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen Mahalle temsilcileri toplantısı hafta sonu geçekleşti.
AK Parti İl Kadın Kolları tarafından organize edilen toplantıya AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve yaklaşık 150 civarında AK Parti Mahalle temsilcisi katıldı.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, partililerle buluştuğu bu toplantıda Bolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilen faaliyetleri slaytlar eşliğinde katılımcılarla paylaştı. Ayrıca vatandaşlarla bire bir ilgilenen Başkan Yılmaz, Mahalle temsilcilerinin sorularını da tek tek cevapladı.
“ARITMA TESİSİMİZDEN BOLU'YA KALİTELİ BİR SU VERİYORUZ”
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Mahalle temsilcilerine hitaben yaptığı konuşmasında Şehrin imar şablonunu için revizyon çalışmalarının yapıldığı ifade ederek, Bu çalışma yoğun sürdüğü için sıkıntılar çıkabiliyor. 2-3 yıldır alt yapı çalışması nedeniyle her yeri kazdık. Bunların hepsi çevre projesidir. Su ile ilgili bir örnek vermek gerekirse, Bolu ‘da bir içme suyu şebekesi var bunu tamamını yeniden yaptık ve bitirdik. Bir Kökez suyu şebekesi var bir de Türkiye'de olmayan, Avrupa'da düşünülen kullanma suyu şebekesi var. Arıtma Tesislerimizle Bolu'ya kaliteli su vermeye başladık. Atık su tesisini kurduk ve artık Büyüksu'da yüzülebilir, balık tutabilirsiniz. Sosyal ve Kültürel faaliyetler açısından da Umut Evi'ni hizmete sunduk. Etüt salonlarımız mevcut. Aileler çocuklarını göndererek burada ödevlerine yardımcı olma konusunda yardımcı oluyoruz. Şu anda bulunduğunuz tesislerde para geçmiyor. Bu tesislerin kapısı sizlere her zaman açık. Buraya gelerek yardımcı olabilir ve dersine çalışabilir istediğiniz çalışmayı yapabilirsiniz. Şu anda bir fitness salonu yapıyoruz. Bir fitness salonunda bulunması gereken bütün özellikler olduğu gibi, içinde hamamı, saunası, jakuzisi, buhar banyosu ve yüzme havuzu da var. Böyle kapsamlı bir tesisi de Türkiye'de bulamayabilirsiniz” şeklinde konuştu.
Gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklamalarda bulunan ve toplantı içeriği hakkında bilgiler veren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Yılmaz Bu hafta sayın Belediye Başkanımız Alaaddin Yılmaz, bu davaya gönül veren ve bizi biz yapan vatandaşlarımız ve partimizin mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek Bolu Belediyesi'nin yürüttüğü projeleri ve çalışmaları mahalle temsilcilerimizle paylaştı” dedi.
“BU TOPLANTILAR HEYECANIMIZA HEYECAN KATACAK”
Bu toplantıları iki hafta arayla bir düzenli bir şekilde yapacaklarını da belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Artık bu toplantılarımızı iki haftada bir yaparak teşkilatlarımızı diri tutup, heyecanımıza heyecan katacağımıza inanıyorum. Bu toplantılar kaynaşmalara vesile oluyor. Bu hafta Belediye Başkanımız bizlerle birlikte oldu, iki hafta sonra ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığın özellikle kadınlar için getirmiş olduğu yenilikler ve koruyucu aile ile ilgili bilgiler veren uzmanlar bizlerle birlikte olacak. Yine ilerleyen süreçte İl Başkanımız ve Milletvekillerimizin de katılımı ile bu toplantılarımız devam edecek ve vatandaşlarımızla bir arada olma imkânımız olup, halkımızın sorun ve talepleri ile birebir ilgilenme fırsatları olacak” dedi.
Ayrıca son günlerde hakkında yapılan çeşitli spekülasyonlara da cevap veren ve bunlara ilgilenmediğini ifade eden Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın Biz söylentilere hizmet ile cevap veriyoruz. AK Parti çıtasını daha yukarıya taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.