AK Parti Kadın Kolları Mevlid kandili nedeniyle Yukarı çarşı, Gölyüzü Mahallesi ve Pazaryeri esnafının kandilini kutlayarak helva dağıttı.
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri kandil nedeniyle esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yukarı çarşı, Gölyüzü Mahallesi ve Pazaryeri esnafını tek tek dolaşarak esnafın ve vatandaşların kandilini kutlayan AK partili kadınlar, bu örnek davranışından dolayı esnaflardan ve sokaktaki vatandaşlardan tam not aldı.
600 Adet helva dağıtılan esnaf ziyareti sonrası konuşan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın vatandaşların ve esnafların ‘AK Parti' denildiğindeki samimi ve içten ilgisinden dolayı memnuniyetini belirtti.
Esnafın ve vatandaşların Kandilini kutladıklarını ifade eden Aydın, açıklamasında Bilindiği gibi Peygamber Efendimizin dünyaya teşrifleri olan Mevlid Kandili'ne bütün İslam âlemi olarak hep birlikte girmiş bulunmaktayız. Bu hayırlı günde bizde AK Parti Kadın Kolları olarak esnaflarımızı ziyaret ettik ve sokakta karşılaştığımız vatandaşlarımızın Mevlid Kandili'ni kutlayarak helva ikramında bulunduk” şeklinde konuştu. Ayrıca Bolu Halkının da Kandilini kutlayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, Cenab-ı Allah'ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu günün öncelikle Bolu'muza, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini niyaz ediyor, vatandaşlarımızın Mevlid Kandillerini kutluyorum” şeklinde konuştu.