AK Parti Gençlik Kolları üyeleri Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için İzzet Baysal Caddesi'nde meşale şov yaptılar.

Yaptıkları çalışmalarla AKP Teşkilatına güç vermeye devam eden AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Taha Furkan Sönmezel öncülüğünde İzzet Baysal Caddesi'nde meşale şov yaptı. Cumhurbaşkanı adayı Tayyip Erdoğan'a destek vermek için ‘Seninleyiz Erdoğan' sloganıyla İzzet Baysal Caddesi'nde toplanan grup, şarkılar söyleyerek meşaleler yaktılar. ‘Erdoğan varsa bizde varız' diyerek slogan atan AK Gençlik Erdoğan posteri açarak şarkılar söylediler.

“HER ZAMAN YANINDAYIZ”

AK Parti Bolu Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Başbakanımız Dünya lideri ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan için AK Gençlik olarak meşale şov yaptık. Vatandaşlarımızın gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyorum. 10 Ağustos'ta Türkiye'de yeni bir dönem açılacak ve bu dönem ülkemiz için hayırla vesile olacaktır. Ak Gençlik olarak Başbakanımızın her zaman yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Allah yardımcısı olsun” dedi.