Ak Parti Bolu İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 61'nci doğum gününü unutmayarak, il başkanlığı binasının ön cephesine Doğum günün kutlu olsun büyük usta” yazılı bir pankart astı.
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve yönetim kurulu üyeleri, 26 Şubat 1954 tarihinde İstanbul'da dünyada gelen Ak Parti Genel Başkanı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 61'nci yaş gününü unutmadı. Gençler, üzerinde Köroğlu'nun torunları, bozacak oyunları” ve Doğum günün kutlu olsun büyük usta” yazan pankartı parti binası önüne asarak hem Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutladı, hem de 17 Aralık operasyonunun ardından zor bir imtihandan geçen Erdoğan'a destek oldular.
“BÖYLE BİR LİDER HER ZAMAN GELMEZ”
Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel, Böyle bir ortamda tüm ak gençlik olarak, Türkiye'nin gençliği olarak ve bu milletin geleceği olarak sayın başbakanımızın 61. yaş gününü kutluyoruz. Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider her zaman gelmez. Bu nedenle her an yanında ve arkasında safları sıklaştırmış bir şekilde bulunduğumuzu ifade ediyoruz” diye konuştu.