AK Parti İl Gençlik Kolları Üyeleri, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Gökçesu'daözel sektöre ait kömür ocaklarında çalışan emektar madencileri ve kısa süre önce maden kazasında yaralanan bir işçiyi evinde ziyaret etti.

Çalışmaları ile Bolu'da tüm gençlere örnek olan ve kamuoyunun takdirini kazanan AK Parti İl Gençlik Kolları Üyeleri, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü dolayısıyla Gökçesu Beldesinde faaliyet gösteren kömür ocaklarına gitti. Gençlik Kolları İl Başkanı Taha FurkanSönmezel şehir dışında olması dolayısıyla ziyaretlere katılamazken; başkan yardımcısı Harun Yıldız'ın başı çektiği gençler özel sektöre ait maden ocaklarında çalışan madencileri ziyaret etti.Gençler, Ekmeğini taştan çıkartan madencilerle sohbet ederek günlerini kutladı, madencilerden çalışma koşulları hakkında bilgi aldı.

KAZAZEDE MADENCİYİ EVİNDE ZİYARET ETTİLER

Harun Yıldız ve beraberindeki gençlerin beldedeki ziyaretleri ile sınırlı kalmayarak, 2'inci durağı maden kazasında yaralanan Kemal Akçaköse isimli madencinin evi oldu.Gençler, yaklaşık bir ay önce yaşanan patlamada eli ve yüzü yanan madenci Akçaköse'yievinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini illetti.

Eşi ve 3 çocuğunun ekmek parasını kazanmak için her gün yerin yüzlerce metre aşağısına giren talih madenciden kazanın oluşumu ve sağlık durumu hakkında bilgiler alan AK Partili gençler, kazazede madenciye ihtiyaç halinde her zaman kendilerini arayabileceklerini ifade etti. Haber Merkezi