AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Recep Seyyar, il teşkilatı tarafından yürütülen seçim çalışmalarına destek vermek üzere Bolu'ya geldi.

Beraberindeki 3 Bölge Koordinatörü ile kente gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Recep Seyyar, İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Furkan Sönmezel ve gençlerle birlikte ilk olarak Tokad-i Hayreddin Türbesi'ne giderek dua etti.Ardından seçim çalışmalarında kilit görev üstlenen gençlere Abant İzzet Baysal Üniversitesi Genel Sekreteri Erdal Bekiroğlu ile bir araya gelen AK Partili genç siyasetçi, sonrasında ise üniversite birimi ile toplantı yaptı.

İLÇE TEŞKİLATLARINI DA ZİYARET ETTİ

Genel Merkez Gençlik Kolları Üniversiteler Başkanı Recep Seyyar'in Bolu temasları bununla da kalmadı. Seyyar, Gerede ve Yeniçağa ilçe teşkilatları ile bir araya geldi, Yeniçağa Belediye Başkanı Recayi Çağlar'ı da makamında ziyaret etti.Seyyar, Taha Furkan Sönmezel başkanlığında yapılan il gençlik kolları yönetim kurulu toplantısı, üniversite teşkilatı toplantısı ve lise teşkilatı toplantısına da katıldıktan sonra kentten ayrıldı.Haber Merkezi