AK Parti, Bolu'da bir ilke imza atarak 7 Haziran'da ilk kez oy kullanan seçmenlerin doğum gününü kutluyor.

İl genelinde 3 bin gencin ilk kez sandık başına gittiği Bolu'da, Ak Parti İl Gençlik Kolları Üyeleri bir ilke imza atarak, genç seçmenlerin doğum günü sürprizi için kapılarını çalıyor.

Merkezde bulunan yaklaşık 2 bin seçmenin doğum günleri ve adres bilgilerini tespit ederek evlerinde ziyaret eden Taha Furkan Sönmezel başkanlığındaki il gençlik kolları üyeleri, aralarında topladıkları parayla aldıkları pasta ve küçük hediyelerle birlikte kapısını çaldığı genç seçmenin doğum gününü kutluyor.

Kapıda tanımadığı kişileri gören aileler önce şaşırıyor, ardından gençlerin ziyaret nedenlerini öğrendikten sonra büyük mutluluk yaşayarak gençlere bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyor. Hatta çeşitli ikramlarda bulunuyor.

EVDE OLMAYANLARA NOT BIRAKIYORLAR

Ak Partili gençler, doğum günü dolayısıyla günde 5-15 arası gencin zilini çalıyor. Ziyaretlerde evde bulunmayan gençler de ihmal edilmiyor. Gençler, yanlarında getirdikleri pasta ve küçük hediyeler ile üzerinde Sevgili kardeşim; doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, daha nice sağlıklı, mutlu, huzurlu ve hayırlı ömürler dileriz. Ak Parti Gençlik Kolları Bolu İl Başkanlığı” yazan not ve de Sönmezel'e ait kartviziti kapıya bırakarak, gençlere ‘her anınızda yanınızdayız' mesajı veriyor. Haber Merkezi