Savunmaya yönelik popüler bir Uzak Doğu sporu olan ‘Aikido' Bolu Belediyespor Kulübü bünyesinde Boluluların hizmetine sunuldu.

Uzak Doğu Sporu olan ‘Aikido' Bolu Belediyespor Kulübü bünyesinde Boluluların hizmetine sunuldu. Antrenörlüğünü antrenör Sabri Damar'ın yürüttüğü ve gelen talepler üzerine genç-yetişkin grubuyla başlanılan çalışmalara talep her geçen gün artıyor. Birçok farklı meslek dalından kişinin ilgiliyle katıldığı çalışmalar akşam saatleri BOBES GYM Sağlıklı Yaşam ve Spor Merkezinde yapılıyor.

Aikido eğitmenliğini yürüten Sabri Damar'ın yaptığı açıklama ise şöyle Aikido Türkiye'de Bursa, İstanbul, Ankara gibi illerde gerek çocukların gerekse yetişkinlerin büyük ilgi duyduğu Bayanların da rahatlıkla yapabileceği yarışmaları olmayan bir savunma sporudur. Çevre illerde olmayan Aikido sporu şu anda kulübümüz Bolu Belediyespor Kulübünde başlamış durumdadır. Aikido'yu duyan önceki çalışmalarımızı takip eden kişilerin yaptığı yoğun talep üzerine çalışmalarımız başlamıştır. Herkesi aramıza bekleriz” dedi. Haber Merkezi