AİBÜ öğrencileri AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'u TBMM'de ziyaret etti. Ercoşkun'un ev sahipliğinde, Meclis koridorlarını ve Genel Kurul Salonu'nu ilk kez görme fırsatı bulan üniversiteli gençler, Meclis'in çalışma faaliyetleri hakkında Ercoşkun'a sorular yöneltti.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) eğitim gören bir grup öğrenci, Toplum Liderleri Geliyor isimli seminere katılmak üzere gittikleri Başkent Ankara'da AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun'u ziyaret etti. Milletvekili Ercoşkun'un Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ev sahipliği yaptığı ziyarette renkli görüntüler yaşandı. Bazı üniversiteli gençlerin Meclis koridorlarını ve Genel Kurul Salonu'nu ilk kez görme fırsatı buldukları ziyarette, gençler Meclis'in çalışma faaliyetleri hakkında Ercoşkun'a sorular yöneltti.

Meclis'te oturumların yapıldığı Genel Kurul Salonu'nu öğrencilere gezdiren Ercoşkun, daha sonra salon balkonunda yaptığı konuşmada, Meclis'teki çalışma düzenini üniversite öğrencilerine anlattı. Öğrencilere, Meclis'te yapılan her konuşmanın tutanak haline dönüştürülerek kayıt altına alındığını belirten Ercoşkun, geçmişte görev yapmış ya da günümüzde görev yapan milletvekillerinin yaptığı tüm konuşmaların ve ayrıntılarının TBMM'nin www.tbmm.gov.tr adresli resmi internet sitesinden bulunabileceğini belirtti. Ercoşkun, açıklamalarının devamında, 24, 25 ve 26'ncı dönemler olmak üzere, Bolu Milletvekili olarak Meclis'te 3'ncü dönem görev aldığını belirterek, öğrencilere Meclis'teki çalışmalarının ayrıntıları hakkında bilgi verdi. Ercoşkun'la birlikte öğle yemeği yiyen üniversiteli gençler, daha sonra Ercoşkun'a Meclis'teki ev sahipliğinden ötürü teşekkür ederek, Bolu'ya döndü.