BU HAİNLERE GEREKEN İŞLEMLER YAPILSIN”

‘Bu suça ortak olmayacağız" diyerek bir araya gelen 89 farklı üniversiteden 1127 akademisyenin imzaladığı basın açıklamasına imza atan AİBÜ'lü 4 isme Ülkücülerden tepki geldi. AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin, Abant İzzet Baysal Üniversitesinde yıllardan beri süregelen terör silsilelerinin ana karakteri olan birkaç hoca görünümlü teröristler de bu imza kampanyasına destek verdiklerini açıklamış ve imzalarını vermişlerdir. Bizler Türk milliyetçileri olarak tabi ki bu duruma şaşırmadık” dedi. Şahin ayrıca, metne imza veren isimler hakkında her türlü resmi şikayetlerde bulunarak gerekli işlemlerin yapılmasını isteyeceklerini açıkladı.

1127 akademisyenin imza verdiği ‘Bu suça ortak olmayacağız' başlık açıklamaya AİBÜ kadrosunda bulunan Prof. Dr. Barış Kılıçbay, emekli Prof. Dr. Mustafa Sercan, Doç. Dr. Selime Güzelsarı ve Dr. Ülkü Güney imza vermişti. Yapılan açıklamaya ise Ülkücülerden tepki geldi. Uzun süredir AİBÜ'de varlığını iddia ettikleri PKK sempatizanların, verdikleri bu imzayla artık kendilerini saklama gereği bile duymadıklarını belirten AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin, imza verenler hakkında yasal işlem yapılmasını talep etti. Şahin tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

TERÖRÜ DESTEKLEMEKTEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİLDİR

Türkiye'de birçok üniversitede adı akademisyen olan fakat pkk sevicilikten başka hiçbir misyonları bulunmayan zevatlar tarafından, Bu suça ortak olmayacağız.” sloganıyla bir imza kampanyası toplanmaya başlanmıştır. Tahmin edileceği üzere bu imza kampanyası barışseverlikten değil terörü desteklemekten başka hiçbir şey değildir.

PKK PROPAGANDASINA DESTEK VERMEKTEDİRLER
Abant İzzet Baysal Üniversitesinde yıllardan beri süregelen terör silsilelerinin ana karakteri olan birkaç hoca görünümlü teröristler de bu imza kampanyasına destek verdiklerini açıklamış ve imzalarını vermişlerdir. Bizler Türk milliyetçileri olarak tabi ki bu duruma şaşırmadık. Daha bundan iki yıl önce vatansever öğrencilere taş atan, derslerinde zorluk çıkaran ve okuldaki bütün terör eylemlerine bizzat katılarak destek veren öğretim görevlilerini gereken bütün mercilere şikayet etmiştik fakat hiçbir sonuç alamamıştık. Bugün gelinen noktada artık kendilerini gizleme gereği bile duymayarak herkesin gözü önünde PKK propagandasına destek vermektedirler.
BU HAİNLERE GEREKEN İŞLEMLER YAPILSIN

Güneydoğu'da bölücü Terör Örgütünün organize ettiği sivil itaatsizlik ve kargaşa ortamına güvenlik güçlerimizin yapmış olduğu meşru müdafaayı "KATLİAM" olarak gösteren sözde akademisyenler içinde maalesef Abant İzzet Baysal Üniversitesi öğretim görevlilerinden Prof. Dr. Barış Kılıçbay, Doç. Dr. Selime Güzelsarı ve Dr. Ülkü Sarı bulunmaktadır. Bu hainlere gereken işlemlerin, soruşturmaların yapılması için tekrar bütün mercilere sesleniyoruz. Bizler de bu hainliğin sonuna kadar takipçisi olacağız ve gereken cezaları almaları için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Bizler var oldukça sizler yok olmaya mahkumsunuz! (Haber: Hakan Aydın)