Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) kurum içi kaynaşma ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen Personel Futbol Turnuvası büyük heyecana sahne oluyor. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu'nun (BESYO) birlikte düzenlediği ve 14 Mayıs'ta başlayan Futbol Turnuvasında AİBÜ birimlerinin oluşturdukları 11 takım, 16 kişilik kadrolarla mücadele etti.

Haber Merkezi

Büyük bir çekişmenin yaşandığı grup maçlarının ardından çeyrek final karşılaşmaları sonucunda, Diş Hekimliği Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, BESYO ve İBUBARCA takımları yarı finale yükseldi.

Rektörlük personelinin forma giydiği üç takımdan biri olan İBUBARCA yarı finale yükselerek turnuvanın flaş takımı oldu. Yaş ortalaması 40 olan İBUBARCA'nın, turnuva boyunca gösterdiği performans ve ortaya koyduğu futbol beğeni topladı.

Turnuvada yarı final Maçları bugün Diş Hekimliği Fakültesi- İBUBARCA ve Fen Edebiyat Fakültesi-BESYO takımları arasında oynanacak. Final maçı ise 12.06.2015 Cuma günü AİBÜ 1 Nolu Futbol sahasında saat.17.30'da yapılacak.