AİBÜ Gerede Meslek Yüksek Okulunda 2015- 2016 akademik yılı oryantasyon eğitimi yapıldı.

Gerede Meslek Yüksek Okulunda yeni kayıt yaptıran birinci öğretim ve ikinci öğretim birinci sınıf öğrencilerine ayrı ayrı okul hakkında bilgilendirme ve oryantasyon toplantısı düzenlendi.Toplantıya Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayhan Milli, Okutman Şahin Bütüner, Yrd. Doç. Dr. İsmail Şahin, Yrd. Doç. Dr. Muhammed Öz, öğretim elemanları, Yüksekokul Sekreteri Seyit Oral, öğrenci işleri – bölümler sekreteri büro çalışanları ve birinci sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nurettin Akçakale, yapmış olup; yeni akademik yıl için öğrencilere tavsiyelerde bulundu.Öğrencilere başarılar dileyerek sözü yüksekokulun tanıtımı yapması için Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayhan Milli'ye bıraktı.Yüksekokul Müdürü Yardımcısı Ayhan Milli de Yüksekokul tanıtımını sunun eşliğide yaparken; ‘'Gerede ilçemizin coğrafi konumundan, stratejik illere yakınlığından, yüksekokulun öğrencilere sağladığı olanaklar yüksektir'' dedi. Milli, barınma imkanlarının ve şehrin kalitesinin yüksek olduğundan bahsederek, Akademik kadro ve idari kadroda görevli personelin tanıtımını yaptıktan sonra öğrencilerin sorularını cevapladı.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayhan Milli uzaktan eğitim hakkında öğrencileri bilgilendirmek için sözü Okutman Şahin Bütüner'e verdi.Okutman Şahin Bütüner İbuzem Sistemi ile ilgili öğrencileri bilgilendirerek öğrencilerin sorularını cevapladı.Kapanış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ayhan Milli, bütün öğrencilere yeni akademik yılda başarılar diledi. Haber Merkezi