AİBÜ Öğrenci Konsey Başkanı Burak Saygılı, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım ile AİBÜ bünyesinde eğitim alan bazı öğrencilerin kurduğu topluluk vasıtasıyla, bazı akademisyenlerinde bölücü zihniyet içerisinde hareket ettiklerini iddia etti. Bu duruma tepki gösteren Saygılı, Birilerinin bu yuvada tam tersi olan bölücü zihniyet içerisinde hareket ediyor olması asla kabul edilemez bir durumdur ve kim olursa olsun hesabını vermek durumundadır” dedi. Sayfa 8'de
HABER: HAKAN AYDIN
AİBÜ Öğrenci Konsey Başkanı Burak Saygılı adeta sosyal medya aracılığıyla isyan etti. Sosyal medya üzerinden paylaşımlarda bulunan AİBÜ Öğrenci Konsey başkanı Saygılı, Üniversitemiz içerisinde terör örgütü sempatizanlığı yapan gerek öğrenci gerekse de akademisyenler hakkında gereken ne ise yapılacaktır. İlim ve bilim yuvası olan bir ortamda bizler ülkemizin geleceği adına üreten ve gelişen bir gençlik modeli çizerken, birilerinin bu yuvada tam tersi olan bölücü zihniyet içerisinde hareket ediyor olması asla kabul edilemez bir durumdur ve kim olursa olsun hesabını vermek durumundadır. Üniversitemiz içerisinde terör zihniyeti taşıyan ve taşeronluğunu yapan topluluklar hakkında gerekli yasal düzenleme mutlaka yapılacaktır” ifadelerini kullandı.
KİM BU ÖĞRENCİ VE AKADEMİSYENLER?
Saygılı'nın yaptığı paylaşım sonrası ise, AİBÜ'de terör örgütü zihniyeti içerisinde örgütlenen öğrenci ve akademisyenlerin kimler olduğu merak konusu oldu.