Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mezunları Derneği (İBUMED) İstanbul Şubesi tarafından organize edilen ilk İstanbul buluşması Üsküdar' da yapıldı.
Etkinliğe farklı illerinden gelen AİBÜ mezunları yoğun ilgi gösterdi. Sosyal medya ile duyuruları gerçekleşen etkinliğe son anda katılımlar olmasına rağmen hiçbir aksaklık yaşanmadan etkinlik keyifle tamamlandı.
Etkinliğe ayrıca, İzzet Baysal Vakfı Mütevelliler Kurulu üyesi Fatih Yamaner ile Bolu Bağışçılar Vakfı Genel Sekreteri Öznur Akkaya katıldı.
Yoğun programları nedeniyle katılamayan İzzet Baysal Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal ve İzzet Baysal Vakfı Mütevelliler Kurulu üyesi Mustafa Yaman ile AİBÜ Rektör Prof.Dr. Hayri Çoşkun iyi dilek temennilerini İBUMED İstanbul Şube Başkan Suat Kınalıkoprü tarafından yapılan hoş geldin konuşmasında mezunlara iletildi.
Konuşmasına üniversitenin kurucusu İzzet Baysal'a saygı ve şükran sözleri hatırlayarak başlayan İstanbul Şube Başkanı Suat Kınalıköprü, 2010 yılında kurulan İBUMED ve faaliyetler hakkında bilgi vererek mezunları üye olmaları ve manevi destek olmaları çağrısında bulundu. Sözlerini Kınalıköprü ‘Gönüllülük esası ile kurulan ve yönetilen İBUMED'in amacının İz bırakmak olduğunu' belirterek bitirdi.
Mezunlar aileleri ile katıldıkları ilk buluşmada birlikte oldular.