Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Sağlık Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yurdanur Demir Dikmen'in uluslararası bir yayınevi tarafından yayınlanan kitapta ‘Non-Pharmacological Therapies in Pain Management' adıyla yer alan makalesi en çok okunan çalışmalar arasına girdi.
Yrd. Doç. Dr. Yurdanur Demir Dikmen'in makalesi; fen, teknoloji ve tıp alanlarında Dünya'nın en büyük multidisipliner, öncü ve açık erişimli yayınevlerinden olan Intech'in hazırladığı ve Prof. Dr. Gabor Racz ile Prof. Dr. Carl Noe'nin editörlüğünü yaptığı, ‘Pain Management-Current Issues and Opinions' adlı kitap ile kitabın web sayfasında yayınlandı. 2012 yılında yayınlanan ve özellikle ABD, Avustralya, İngiltere, Hindistan ve Filipinler'den 15 bini aşkın bilim insanı tarafından okunan makale, en çok okunan ve web sitesinden indirilen çalışmalar arasında yer almayı başardı.
2004 yılından bu yana 83 bin 50 yazarla çalışan, 2 bin 189 kitap ile 7 dergi yayınlayan Intech yayınevi, bilim çevrelerinde uluslar arası alanda önemli yayınevlerinden biri kabul ediliyor.