Hayırların efendisi, Bolumuzun Babası İzzet Baysal'ın yeğeni, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Baysal, İzzet Baysal Caddesi'nin yeni halini cep telefonu ile fotoğrafladı.
Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından yeniden düzenlenmesi sonrası modern bir görünüm kazanan İzzet Baysal Caddesi Ahmet Baysal tam puan aldı. Yukarı çarşıda düzenlenen programa katılan Ahmet Baysal Büyük Cami önünde bir süre yukarıdan İzzet Baysal caddesini izledi. Yaya trafiğine açılması sonrasında caddedeki insan yoğunluğunu gören Ahmet Baysal bu anı ölümsüzleştirmek için kendi cep telefonu ile fotoğraf çekti.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük katılım ve coşkuyla başlayan, tüm Bolulular olarak İzzet Babamıza şükranlarımızı sunduğumuz ‘İzzet Baysal Şükran Günleri' etkinlikleri çerçevesinde protokol üyeleri Yukarı Çarşı'da bir takım ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler sırasında İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Baysal, kendi cep telefonu ile İzzet Baysal Caddesi'nin yeni halini fotoğrafladı. Ahmet Baysal, sabah düzenlenen anma programında yaptığı konuşmasında amcası İzzet Baysal'a yazdığı 14. Mektubunda Sevgili amca Bolu Belediyesi'nin baş tacı olmaya devam ediyorsun. İsmini taşıyan İzzet Baysal Caddesi'ni öyle bir güzelleştirdiler ki sorma. Bolu'yu parklarla donatıyorlar. Hatta doğduğun Karaçayır'ı görsen tanıyamazsın” ifadelerine yer vererek Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a teşekkür etti ve bu güzel çalışmalarının devamını diledi.