İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Vali Ahmet Zahteroğulları'na bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette Vali Zahteroğulları, İzzet Baysal Vakfı gibi vakıflar sayesinde Bolu daha da gelişerek, yaşanabilir bir kent olma yolunda gelişiyor” dedi.
İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal'ın Vali Zahteroğulları'nı ziyaretinde İzzet Baysal Mütevelli Heyeti Üyeleri, İzzet Baysal Vakfı Genel Koordinatörü Mustafa Yaman ve İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu da hazır bulundu.
Vali Ahmet Zahteroğulları'na kendilerine vakit ayırıp kabul ettiği için teşekkür eden İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal, Vakıf olarak Bolu'nun eğitim ve sağlık alanında yaptığımız hizmetlere sizin de desteğiniz sayesinde hız kesmeden devam ediyoruz. Her geçen yıl eserlerimize daha da yenilerini ekliyoruz. Bizlere yaptığınız destekten dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Bolu'ya eğitim ve sağlık alanında sayısız yardımı bulunan bir vakfın başkanı ve mütevelli heyetini ağırlamaktan dolayı memnun olduğunu belirten Vali Zahteroğulları, İzzet Baysal Vakfı gibi vakıflar sayesinde Bolu daha da gelişerek daha yaşanabilir bir kent olma yolunda ilerliyor. Vakfın ve şahıs olarak Sayın Ahmet Baysal önderliğinde diğer hayırseverlerin katkıları Bolu için çok önemli. Ben de elimden geldiği kadar sizlerin her zaman yanınızdayım” diyerek vakfa her zaman yardımcı olacağını da sözlerine ekledi.
Yapılan görüşmede, İzzet Baysal Vakfının ve ayrıca Solmaz-Ahmet Baysal ailesinin halen devam eden ve planlanan yatırmaları konusunda görüş alışverişinde bulundu.