Eğitim Fakültesi'ni ziyaret eden İzzet Baysal Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Baysal, Türk Kızılayı Bolu Şubesi tarafından verilen Topluma Hizmet Uygulamaları dersine katıldı; öğrencilere Üniversitemizin kurucusu merhum İzzet Baysal'ı ve O'nun kurduğu vakfı anlattı. Baysal, konuşmasında kan bağışının yanında organ bağışının da önemine dikkati çekti.

Ahmet Baysal, Eğitim Fakültesi öğrencilerinin zorunlu dersleri arasında yer alan ve Üniversitemizde Türk Kızılayı Bolu Şubesi gönüllüleri tarafından verilen Topluma Hizmet Uygulamaları dersinde öğrencilerle bir araya geldi. Baysal'a, İzzet Baysal Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Necdet Gören ile Rektör Yardımcısı ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Bahar'da eşlik etti.

Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanı Dr. Hüseyin İka, burada yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı'nın yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi ve Topluma Hizmet Uygulamaları dersinin verilmesinde desteklerini esirgemeyen Rektörlüğümüze ve Prof. Dr. Mehmet Bahar'a teşekkür etti. Hayır ve iyilik yapmak denince akla gelen ilk isim Ahmet Baysal'ı burada ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden İka, Baysal ailesinin Üniversitemiz, Bolumuz ve ülkemiz için anlamının çok büyük olduğuna işaret etti.

Konuşmanın ardından Ahmet Baysal, öğrencilere, amcası İzzet Baysal'ı ve O'nun kurduğu vakfı ve üniversiteyi zaman zaman duygulanarak bir kez daha anlattı. Dersin sonunda, öğrencilere Ahmet Baysal'ın hikayelerden oluşan ‘Kırmızı Fırıldak' isimli kitabı armağan edildi. Haber Merkezi