Mudurnulular Derneği Gecesi Ahmet Baysal Mudurnulu oldu

Mudurnulular Derneği tarafından Solmaz Ahmet Baysal Öğretmen evinde gerçekleştirilen 22. Geleneksel Gecesinde Mudurnulular bir araya geldi. Geceye katılan Solmaz -Ahmet Baysal'a onursal üyelik verildi.

Mudurnulular Derneği'nin geleneksel olarak düzenlediği ve bu yıl 22'cisini gerçekleştirdiği gece Solmaz Ahmet Baysal Öğretmenevi'nde düzenlendi. Geceye Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal'da katıldı. Gece Mudurnulular Derneği Başkanı Celalettin Çelebi'nin konuşmasıyla başladı. Çelebi konuşmasında; Dernek olarak Mudurnu'nun kültürel değerlerini, geleneklerini göreneklerini Bolu'ya ve Türkiye'ye tanıtmak ve yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Bu gecede bunlardan biridir. Bu gece birlik ve beraberliğin Bolu ile olan bütünlüğümüzün bir göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Yapılan protokol konuşmalarının ardından Solmaz ve Ahmet Baysal'a onursal üyelik verildi. Mudurnulular Derneği onursal üyeliğini kabul eden Solmaz ve Ahmet Baysal'a üyelik belgesini Vali Yardımcısı Necdet Özeroğlu verdi. Onursal üyeliği almaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Ahmet Baysal, Biz bu ilin aynı çocuklarıyız, bu topraktan yetiştik, bu toprağa vereceğiz. dolayısıyla rahmetli amcam da bundan başkasını yapmamış, bu toprakta yetişmiş, bu topraktan gitmiş, uzaklaşmış ama kazandıklarını sonra bakmış öbür dünyaya götürecek değil ve bu topraklara geriye vermiş” dedi. Baysal, eşi ve kendisine verilen onursal üyelik için teşekkür etti. Gecede Mudurnulular doyasıya eğlendi.

Haber Merkezi