Afyon'da ikamet eden Akile ve Ahmet Ündere çiftinin kapılarının önünden çalınan otomobillerini Bolu polisi buldu. Çift, aylardır bulunamayan otomobillerinden artık umutlarını kesmiş olduklarını belirterek, yeni bir araba almış gibi hissettiklerini söyledi.
Bundan 9 ay önce Afyon Merkez ilçede bulunan evlerinin önünden otomobilleri çalınan Akile ve Ahmet Ündere çiftine sevindirici haber Bolu'dan geldi.
Aylardır çalınan otomobillerinden umutlarını kestiklerini söyleyen Ündere çifti, kendilerini arayan Bolu polisi ile yeniden bir araba sahibi olmuş gibi hissettiklerini söyledi.
Bolu'da Sanayi Sitesi Polis Merkezi'nde çalınan otomobili teslim alan Ündere çifti, Bolu polisine teşekkür etti. Ahmet Ündere aylardır otomobillerinden bir haber çıkmadığını belirterek Arabayı parçalamış, satmışlardır. Parçası bile bulunamaz diyorduk. Biz umudumuzu tamamen kesmiştik. Ama Bolu'dan aradılar. Aylar sonra bolu polisi aradı ve arabamızı bulduklarını söyledi. Biz de Afyon'dan geldik. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekiplerine teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz” diye konuştu.
Ündere çifti daha sonra Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro ekiplerinden otomobillerinin anahtarını aldı. Ahmet Ündere otomobilin evrak işlemlerini tamamlayıp, bakımını yaptırdıktan sonra aracı yeniden kullanacaklarını söyledi.