Kaybedilen Rizespor maçının ardından yöneticilerin hareketleri ilk defa böyle dikkat çekti. Şimdiye kadar hiç böyle görünmeyen yöneticiler maç sonunda adeta yerlerinde duramadı. Sakin yapısıyla tanıdığımız Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi ise maçın orta hakemine tepki göstererek futbolcularımıza, Helal olsun çocuklar. Bravo. Galip gelen sizsiniz” diye bağırması dikkat çekti.
Rizespor karşısında maç sonunda ilginç görüntülerde objektiflerimize takıldı. Boluspor, deplasmanda alması gereken puanları şanssız bir şekilde rakibine bırakırken, ekibimizin ikinci yarıdaki etkili futbolu da dikkatlerden kaçmadı. Çok sayıda Boluspor yönetim kurulu maçı izlerken karşılaşma sonunda da ilginç görüntüler de objektiflere yansıdı. Karşılaşmanın hakemi maçı bitirmesinin ardından soyunma odasına giden Bolusporlu futbolcuları, kırmızı beyazlı yöneticilerimiz uzun süre alkışladı.
Sakin kişiliği ve olaylara her zaman objektif yaklaşımıyla tanıdığımız Arçelik Pişirici Cihazlar İşletmesi Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi, son düdük sonrası adeta kendinden geçti. Hararetli tavırlarıyla objetifimize yakalanan Tüfekçi maç sonu hakeme bakara futbolcularımıza, Helal olsun çocuklar. Bravo. Galip gelen sizsiniz” diye bağırması da dikkat çekiciydi.