Geçtiğimiz ay Ülkü Ocakları Bolu Şubesi yönetimini devralan Adem Evcil ve yeni yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Olcay Kılavuz ve Genel Başkan yardımcılarını ziyaret etti.

Oluşturduğu yeni yönetimle Genel Merkeze ziyarette bulunan Adem Evcil, ziyaret sonrası Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in kabrine de giderek Fatiha okudu.

YENİ YÖNETİM GENEL MERKEZLE BULUŞTU

Göreve geldiği günden itibaren özellikle gençlere yönelik yaptığı faaliyetlerle dikkat çeken Başkan Evcil, Yeni yönetimimizi Genel Başkanımız Olcay Kılavuz ve Genel Başkan Yardımcılarımızla tanıştırıp, bu kısa süre içerisinde yaptığımız faaliyetler ve bundan sonra yapacağımız etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulunduk” ifadelerine yer verdi.

HEPİMİZİN SORUMLULUĞU VAR

Yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler veren Adem Evcil; Bu topraklarda Müslüman Türk çocuğu olarak doğan herkes belirli sorumlulukları taşımak zorundadır. Biz vatana ve millete olan sorumluluğumuzu yerine getirmek zorundayız. Toplumu oluşturan bireylerin sorumluluğunu sadece aileleriyle sınırlı tutamayız. Siyasetinden, bürokratına ve sivil toplum kuruluşlarına kadar herkesin bireyler ve gençler üzerine sorumlulukları vardır. Bugün Bolu'da 300 tane genç toplanıp İzzet Baysal Caddesinden geçerek okul basmaya gidiyorsa, bu şehirdeki tüm yetkililer şapkasını önüne koyup; ‘biz nerede yanlış yaptık' diye düşünmeliler. İşte biz bu soruyu kendimize sorup, vatanı ve milleti emanet edeceğim şuurlu gençler yetiştirmek için uğraşıyoruz” diye konuştu. Haber Merkezi