Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, soyunma odasına gol yiyerek girmelerinin moralleri bozduğunu belirterek, Buraya gelirken enteresan bir maç olacağını söylemiştim. Öne geçtik. Ancak ilk yarının sonlarına doğru penaltıdan gol yiyerek soyunma odasına girince gardımız düştü. O dakikadan sonra ikinci yarıda toparlanmak fazla süre almadı. 2-1'den sonra oyundan kopmadan eşitliği sağladık. Boluspor'un biraz topla oynamasına izin verdik. İstediğimiz buydu ancak sonuca yansımadı” açıklamasında bulundu.
Adanaspor'un tecrübeli oyuncusu Koray Şanlı ise kazanacakları maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını anlatarak, Hedefimiz kazanmaktı. Maçın başlarında öne geçince daha iyi konsantre olduk. Ancak ilk yarının bitimine dakikalar kala yediğimiz penaltı golü moralimizi bozdu. İkinci yarıda da üstün oynadık. Geriye düşsek de toparlandık. Kazanacağımız maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Adanasporlu bir başka oyuncu Ahmet Dereli de karşılaşma için şunları söyledi:
“Burada iki puan bıraktığımız için üzgünüz. Geneline baktığınızda kazanacağımız bir maçtı. Üstünlüğümüzü koruyamadık ve buradan 1 puan çıkardık. Artık gelecek hafta maçlarını kazanmalıyız.”