PTT Birinci ligde 12. hafta karşılaşmaları oynanırken, Boluspor da zorlu Adanspor deplasmanından 3 puanla dönmesini bildi. Kırmızı Beyazlılar son iki haftada bir puan alırken, Adanaspor maçının sonucu da merakla bekleniyordu. Alınan bir yenilgi ve bir beraberliğin ardından, yönetimin Adanaspor maçı öncesi futbolculara vecibelerini yerine getirerek motivasyonu sağlamaları da başka bir etkendi.

Boluspor, Adanaspor deplasmanına giderken karşılaşma skoru da merakla bekleniyordu . Rakip Adanaspor'da ise bir hafta öncesi Alanyaspor maçına gitmeden 5 oyuncusunu kadro dışı bırakmış, Bolu maçı öncesi de bu ligin belki de en iyi ve kaliteli futbolcularından biri olan Tiago'nun kart cezalısı olması Boluspor'un işine gelmişti.

Tiago'suz Adanaspor, Boluspor karşısında iyice güç ve güven kaybederken, maçın da favorisi olarak Boluspor gösteriliyordu. Adanaspor maçı öncesi sahasında oynadığı Osmanlıspor ve Kayserispor maçlarında istediği 3 puanı alamayan Boluspor, Adanaspor maçı mutlak 3 puandı.

Hafta içi galibiyet üzerine tüm çalışmaları yapan temsilcimizde yönetim kuruluda boş durmuyor, takımın Adana'dan galip gelmesi için motive amaçlı futbolcu alacaklarının ödenmesi için çalışma içerisine girmişti. Takımı Adana'ya moralli göndermek için kırmızı beyazlı yönetimin verilen sözleri yerine getirmek amacıyla banka kredisi kullandığı gelen haberler arasında. Alınan redinin ardından futbolcu ödemelerini gerçekleştiren yönetim kurulu, ‘Biz görevimizi yaptık, sıra sizde' demiş oldu.

Maçın başlaması ile birlikte her iki takımda kontrollü bir oyun oynasa da son iki haftada gerek kadro dışı gerek cezalı sıfatıyla oynamayan oyuncuları ile Boluspor karşısında direnen bir Adanaspor takımı, ilk 10 dakikada ortaya çıktı. Boluspor ise oynamak istediği gibi oynayıp, rakibe açık bırakmayıp, maçta öne geçen taraf oldu. İlk yarı soyunma odasına moralli giden Boluspor'un ikinci yarı skor farkını artırması beklenirken, ikinci yarının başlaması ile birlikte oyunun üstünlüğünü eline aldı. Bu sırada Adanaspor taraftarının takımları aleyhine moral bozucu tezahüratlar ve tepkiler vermesi, kırmızı beyazlı takımımızın işini kolaylaştırdı.

Son dakikalara kadar çekişmeli geçen maçta istediği pozisyonları bulup gole çeviremeyen takımımızı rahatlatan Aleksandar Prijović , takımı adına şık bir gol daha atarken derin bir nefes aldırdı maçta.

Boluspor altın değerinde bir 3 puanı alırken, haftayı da moralli bitirmemizi sağlarken gelecek haftalar içinde morel verdi.

Öncesiyle, sonrasıyla bir maç geride kaldı. Bizde çekişmeli ve Boluspor'un 3 puanla tamamladığı karşılaşmanın, objektiflerimize yansıyanları fotoğrafladık ve siz okurlarımıza paylaşarak Adana maçını yorumlamaya çalıştık. Şimdiden ise Antalyaspor maçını düşünmeye başladık.

Antalya bu ligin iyi takımlarından. Osmanlı ve Kayserispor maçlarında yaptığımız hataları azamiye düşürüp tekrarlamazsak, güçlü Antalya takımını neden yenemeyelim?