Boluspor, PTT 1'inci ligin 21'inci haftasında deplasmanda Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarsını 0-0 berabere bitirdiği karşılaşmada güçlü rakibine 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren gol 81'inci dakikada Timur Bayram Özgöz'den geldi.

HABER MERKEZİ

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, Adana Demirspor karşısına, Erdi, Nurettin, Serkan, Henrique, Deniz, İshak, Bilal, Emre, Murat, İsmail Haktan ve Prijovic on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, sakatlığı süren kaleci Özkan Karabulut'un yerine geçen hafta olduğu gibi Erdi Yokuşlu'ya kaleyi teslim etti. Genç teknik adam, Kibong'un cezalı olduğu zorlu karşılaşmada Murat Gürbüzerol'u ilk on bire aldı.

Zorlu karşılaşma ev sahibi takım Adana Demirspor'un vuruşu ile başladı. Karşılaşmaya Boluspor arzulu ve istekli başlayan taraf oldu. Boluspor, karşılaşmanın ilk etkili atağını mücadelenin 9'uncu dakikasında yakaladı. Murat Gürbüzerol'un derinlemesine attığı topa hareketlenen İsmail Haktan, çok sert vurdu ancak topu Janosevic çeldi. Boluspor bu pozisyonda mutlak bir golden oldu. Karşılaşmanın ilk 20 dakikası orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Dakika 24'ü gösterdiğinde Boluspor bir kez daha gole çok yaklaştı. İsmail Haktan, ceza yayı üzerinde Prijovic ile verkaç yaptı. Kaptan'ın sert şutu az farkla auta çıktı. Boluspor'da Bial Gülden 34'üncü dakikada rakibine yaptığı sert hareket nedeniyle sarı kart gördü. Dakikalar 41'i gösterdiğinde Boluspor'dan Henrique sarı kart gördü. Zorlu karşılaşmanın ilk yarısı 0–0 sona erdi. Her iki takımda ilk yarıda birer pozisyondan sonuç alamadı.

İkinci yarıya Boluspor'un vuruşu ile başlandı. Adana Demirspor, ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. İkinci yarıda Hurşut Meriç oyundan çıktı, Hüseyin Kala oyuna girdi. İkinci yarıda ilk yarıda olduğu gibi orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Oyunun 60'ıncı dakikası golsüz eşitlikle geçildi. 75'inci dakikada Adana Demirspor gole çok yaklaştı. Oğuzhan'ın vuruşunu Erdi ilk pozisyonda çeldi pozisyonun devamında Boluspor savunması topu kornere gönderdi. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer, ilk oyuncu değişikliğini maçın 77'inci dakikasında yaptı. İsmail Haktan oyundan çıktı. Javadov oyuna girdi. Dakikalar 81'i gösterdiğinde Adana Demirspor öne geçti. Boluspor savunmasının arkasına derinlemesine atılan topu takip eden Timur Adana Demirspor'u 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından dakikalar 85'i gösterdiğinde Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Bilal oyundan çıktı. Kenan oyuna girdi. 86'ıncı dakikada Nurettin'in sert şutunu kaleci kornere gönderdi. Oyuna sonradan dahil olan Kenan Şahin, karşılaşmanın hakemi Yunus Yıldırım'dan sarı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, Adana Demirspor'a deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar 27 puanda kalırken, Adana Demirspor puanını 40'a çıkardı. Boluspor, PTT 1'inci ligin 22'inci haftasında kendi sahasında Bucaspor ile karşılaşacak.