Boluspor basketbol takımının yıldızı Levent Altan Adana'da eski günlerine dönüş yaptı. Geçen sezon kırmızı beyazlı ekibe katılan tecrübeli basketbolcu Adana Deplasmanında eski takımına karşı 20 sayı atarak maçın yıldızı oldu.
Geçtiğimiz sezon Adanspor'da kadroya katılarak Boluspor Basketbol takımına katılan yıldız basketbolcu geçen yıl göstermiş olduğu performansla tüm kamuoyunun taktirini kazanmıştı. Geçen sene attığı basketlerle takıma güç katan Levet Altan bu sezon yaşadığı sakatlık sonrası tam olarak lige hazır girememişti.Levent Altan uzun bir tedavinin ardından inatçı kişiliği gösterip formasına kavuşan Levent, bölgesel ligde oynadığı maçlarda eksikliklerini gidererek 3 lig karşılaşmalarına takım arkadaşları gibi iyibir başlangıç yapmıştı.
Kalitelisini herkesime kabul ettiren Levent 3 ligde ikinci karşılaşmasında eski takımı Adanspor'a karşı zor bir karşılaşma oynadı. Bu ligin güçlü takımları arasında gösterilen Adanspor maçının skoru ve sonucu merakla bekleniyordu. Levent Altan eski takımına karşı sahneye çıkıp bir birinden güzel basketler atıp savunmadada mücadelesi ile dikkat çekti. Levent Altan deplasmanda alınan 79-68 galibiyette 20 sayı atarak maçın önüne geçen tecrübeli basketbolcu zorlu deplasmanda maçında oyuncusu olarak dikkat çekti.