Boluspor PTT 1 Lig 27. Haftasında deplasmanda Adanspor ile karşı karşıya geldi. Maçın genelinde kontrollü bir oyun sergileyen Boluspor, kontra ataklarla ve kanatlardan geliştirdiği pozisyonlarla etkili olmaya çalıştı.
Boluspor zorlu Adana deplasmanında Serdar Kulbilge, Savaş Yılmaz, Hakan Arslan, Gencer Cansev, Muhammet Özdin, Cihan Yılmaz, Djiehoua, Barbaros Barut, Aydın Çetin, Dalmat, ve Alp Ergin onbiri ile sahada yer aldı. Eser Altın, Cafercan Aksu, Ali Güzeldal, Vedat Budak, Camil Vatansever, İskender Alın ve Abdulaziz Solmaz 18 kişilik kadroda yer alan diğer oyuncular oldu.
Boluspor karşılaşmaya kontrollü başlarken ilk dakikalarda topu ayakta tutarak pozisyon bulmaya çalıştı. Boluspor karşılaşmanın 16. dakikasında Dalmat ile kullandığı korner sonrası gelişen atakta top kaleci Tolgahan'da kaldı. Tolgahan dekaj yaptıktan sonra top Boluspor'dan dönerken, top Djiehoua'da kaldı. Djiehoua topu ağlara gönderirken karşılaşmanın hakemi Özgüç Türkalp faul gerekçesi ile sayılmadı. Boluspor ilk 25 dakikada ard ardına korner kullanırken tehlikeli ataklar buluyor. Kaleci Tolgahan kurtardığı topları hemen oyuna sokmaya çalıştığı anlarda en ufak müdahalede Özgüç Türkalp sarı kartına başvuruyor. Boluspor defansı Adanspor ataklarında pozisyonları önde durdururken ileride Dalmat , Aydın ve Djiehoua üçlüsü pozisyon arıyor. İlk yarının son dakikasında kazanılan taç atışı sonrası Dalmat içeri ortalarken Cihan'ın kafa vuruşu auta çıktı. İlk yarıdan takımların geliştirdiği pozisyonlardan sonuç çıkmayınca eşitlik bozulmadı.
İkinci yarıya Adanaspor hızlı başladı. İkinci yarının ilk dakikalarında baskı kurmaya çalışan Adanaspor'un ataklarına önde basan Boluspor defansı kontra ataklar ile pozisyon aradı. Özellikle Dalmat ile kanatlarda ceza sahasına ortalarla pozisyon bulmaya çalışan Boluspor, son vuruşlarda etkili olamadı. 54. dakikada Cihan Yılmaz derinlemesine savunmanın arkasına topu aktarırken, Aydın Çetin'in topu kapması ile yardımcı hakem ofsayt verdi. Teknik Direktörü Oğuz Çetin ilk oyuncu değişikliğini 67. dakikada yaparken Cihan Yılmaz'ın yerine Abdulaziz Solmaz oyuna dahil oldu. Maçın sonlarına doğru gol yollarında etkili olmaya çalışan Boluspor, Djiehoua'nın yerine İskender Alın'ı oyuna dahil etti. Karşılaşmanın 80. dakikasında Barbaros'a yapılan faul sonrası Boluspor faul atışını uzaktan sert kullandı, defans güçlükle çıkartı. Boluspor adına en etkili pozisyon Dalmat'ın sağ kanattan geliştirdiği atakla Boluspor 3'e 1 yakaladığı pozisyonda ceza sahası içerisinde topu İskender'e aktarırken, İskender Alın boş kaleye topu gönderemeyince Boluspor mutlak bir golden oldu. 90+ dakikalar oynanırken sağdan gelişen Boluspor atağından içeriye yapılan ortaya Aydın Çetin İskender'e kafa ile bırakırken, zor bir pozisyonda kolayı yapamayan İskender Alın topu ağlarla buluşturarak Boluspor'u 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmada çok koşan ve yorulan Dalmat 90+2 de yerini Vedat Budak'a bıraktı. Geriye kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor dış saha başarısına devam edip haftayı üç puan ile kapattı.