U19 Elit Liginde Boluspor U19 takımı, Adana Demirspor'u bozguna uğrattı. Lig de oynadığı maçlarda şansız sonuçlar alan Boluspor U19 takımı, sahasında aldığı 2 beraberliği deplasmanda Adana Demirspor'a karşı aldığı farklı galibiyetle unuturmuş oldu.

Boluspor U19 Elit Ligi takımı, Adana'da farklı kazandı. Zorlu deplasmana puan ve puanlar için giden kırmızı beyazlılar, yağmurlu bir havada sahaya çıktı. Aytaç Durak tesislerinde oynayan karşılaşmada maça hızlı başlayan Boluspor, 7'nci dakikada sürpriz golcü Turgut defanstan gelerek kafa golü ile takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Boluspor U19 takımı, maçtaki ikinci golüne de 40'ncı dakikada kavuştu. Yasin Bayri durumu 2-0'a getirdi. Bu golün ardından devreyi önde tamamlayan kırmızı beyazlılar soyunma odasına 2 farkla önde gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında yine oyunun kontrolünü elinde tutan Boluspor U19 takımı, zor şartlar altında oynadığı maçta 85'nci dakikada Mustafa Coşkun ve 90'ncı dakikada Hami Tolunay ile farkı açarken, maçta da durum 4-0 oldu. Adana Demirspor'u adeta bozguna uğratan Boluspor U19 takımı, şansızlığını da Adana Demirspor karşısında kırıp puanını 5'e çıkardı.