Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Daire Başkanı Hemşerimiz Mehmet Yılmaz ve Bolu Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Yurtseven, iade-i ziyarette bulunmak amacıyla Gerede'ye geldi. Kaymakamlık, Adliye ve Belediye'yi ziyaret eden Yılmaz kurumlarda çiçekle karşılandı. Yılmaz, Adalet Sarayı ile ilgili gelişmeleri bire bir takip edeceğim ve bu eserin Gerede'ye kazandırılması noktasında ne gerekiyorsa yapacağım” dedi.

Adliye ve Gerede Kaymakamlığı ziyaretlerinin ardından Gerede Belediyesi'ne gerçekleşen ziyarette Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti İlçe Başkanı Ali Şafak, İlçe Teşkilatı, Belediye Meclis Üyeleri; HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz'ı Belediye girişinde çiçekle karşıladı.

Başkanlık Makamında Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Hemşerimiz HSYK Üyesi 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz'a hitaben yaptığı konuşmada, Gerede'nin bulunduğu konumu anlatarak Belediye Başkanı olarak hemşerimizin HSYK 2. Daire Başkanlığına seçilmelerinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu ifade ederek tekrar tebrik etti. Adalet Sarayı çalışmaları noktasında yer tespiti ile ilgili gelişmeleri anlatan Başkan Mustafa Allar bu konuda da desteklerini talep etti.

HSYK 2. Daire Başkanı Mehmet Yılmaz ise yaptığı konuşmada; Benim için Gerede demek vefa demektir. Belediye Başkanı seçilmelerinden dolayı Mustafa Allar Başkanımı tekrar tebrik ediyorum. Gecikmiş olan bu ziyaretimizi yapmayı çok arzuladım. Allah utandırmasın, başarılarınızın devamını diliyorum. İhtiyaç duyduğunuz her an yanınızda olduğumuzu unutmayın. Adalet Sarayı ile ilgili gelişmeleri bire bir takip edeceğim ve bu eserin Gerede'ye kazandırılması noktasında ne gerekiyorsa yapacağım. Başarılarınızdan dolayı sizleri tekrar tekrar tebrik ediyorum. Başkanın heyecanı beni çok mutlu etti. Gerede için gerçekten büyük bir şans. Heyecanı daim olsun” dedi.

Ziyaret sonunda Hemşerimiz Mehmet Yılmaz'a Belediye Başkanı Mustafa Allar tarafından Gerede Kemeri ve Gerede tabloları hediye edildi. Belediye ziyaretinin ardından Esentepe Otel'de yemeğe geçen heyet, ardından İlçeden ayrıldı. Haber Merkezi