Adalet Karadayı, Ak Parti'de Milletvekili aday listesine girememesine rağmen çalışmalarına son hızıyla devam ediyor. Gazetemizi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler veren Adalet Karadayı, listelerde olmayan aday adaylarına da bir mesaj göndererek, İstiyorum ki aday adaylarının çalışması adayların çalışmasının önüne geçsin” dedi.

Haber; Yaşar Dinçer

Adalet Karadayı şöyle konuştu, Ülkemi çok seven bir esnaf olarak çıktığım yolda Genel Merkezimizin aday adaylarını belirlemesiyle çalışmalarıma devam ediyorum. Hakkına razı olan biriyim. Kendime çıkarlı bir insan değilim. Ben partim için 7 Hazirana kadar değil ölene dek destekçi olacağım. Bugünden çalışmalarıma başladım, esnaflar da çok memnun oldular. Aday olanlardan dahi önce onları ziyaret ettiğim için beni tebrik ettiler. Ben de çok mutlu oldum. Bu ülke hepimiz için çok önemli, hep birlikte çalışmamız lazım. Bizim adayların önünde çalışmamız lazım ki 3-0'ı alarak Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza iyi bir sonuç göstermeliyiz. Bu karlı havada bunun için çıktım ve inanın bugün ki kadar hiç üşümedim ama esnaflar beni çok mutlu etti. Taksim olaylarından bu tarafa, 17-25 Aralık darbe girişiminden dolayı ülkemizi milyarlarca zarara uğratanlar var. Bugün ben öyle düşünüyorum ki emekli maaşı en az 1500 TL olacakken ülkenin önünü nasıl kestiklerini, insanların refah içinde yaşamalarını engellemek için neler yaptıklarını görüyoruz. Kanser hastası gibi sarmış paralel yapı. Oyunların farkındayız. Bunları anlatabilmek için yola çıkmıştım. Anlattığıma da inanıyorum ve anlatmaya da devam edeceğim. Ülkemi ve özellikle Cumhurbaşkanımı çok seviyorum” dedi.
Kızının çok çalıştığını ifade eden Karadayı: Beni kızım aday gösterdi, ne olur baba dedi ve ben de onu kırmadım. Gençlik kollarından 5-6 arkadaşımız da abi adayımız ol dediler, onları da kırmadım. Ama özelikle teşkilatımızın, bacılarımızın gözlerinden öpüyorum. Onları çok seviyorum, o kadar büyük bir destek aldım ki, kendim dahi inanamadım. Bütün Ak Parti teşkilatının ve Bolu halkının gözlerinden öpüyorum. İnanın içim dışım farklı konuşmuyor, ben seçilmediğime hiç üzülmedim, ben ölene dek Dünya mazlumlarının yanında olan Cumhurbaşkanımız yanında olabilmek için çalışacağım. Bolu'nun Türkiye'de en fazla Ak Parti'ye oy alan bir il olmasını istiyorum. Hayalim bu. Birlik olalım, beraber olalım” dedi.